FAQ - Archive - Installeren

FAQ Search

Worden mij muziekbestanden, gegevens en instellingen gewist wanneer ik rekordbox verwijder?

Ze worden niet gewist, maar blijven intact. U zult uw muziekbestanden en gemaakte instellingen weer kunnen gebruiken zodra rekordbox opnieuw is geïnstalleerd (import van mp3-bestanden is niet nodig).

Is rekordbox alleen te installeren na aanmelden als beheerder?

Ja, u kunt rekordbox alleen installeren nadat u zich hebt aangemeld als beheerder.

Hoe kan ik rekordbox verwijderen?

Bij een Macintosh:
Sleep de rekordbox-map naar de prullenbak.
Bij Windows:
Open het [Start]-menu en stel dan in op “rekordbox verwijderen” onder [Alle programma's] > [Pioneer] > [rekordbox1.x.x].
De 1.x.x geeft de versie van uw rekordbox aan.

How can I delete the entire database?

The entire database can be deleted by deleting the rekordbox folder from the location below after uninstalling rekordbox.
Windows XP:
C:\Documents and Settings\yourusername\Application Data\Pioneer\rekordbox
Windows Vista/7/8:
C:\Users\yourusername\AppData\Roaming\Pioneer\rekordbox
Mac OS X:
/Users/yourusername/Library/Pioneer/rekordbox
The Windows AppData and Mac OS X Library folders may be set as hidden. For instructions on displaying them, contact the respective operating system’s manufacturer.