Information

INFORMATIE Compatibiliteit van de mobiele app met iOS 15 en iPadOS 15

We hebben de compatibiliteit van onze mobiele apps met iOS 15 en iPadOS 15 gecontroleerd. *Momenteel kunnen we de volledige compatibiliteit met iOS 15 of iPadOS 15 niet voor al onze apps garanderen. *Surf naar de website van Apple voor meer informatie over iOS 15 and iPadOS 15. *Klik hier voor meer informatie over de compatibiliteit met macOS Monterey. […]

INFORMATIE Exporteerprobleem in rekordbox met macOS Big Sur 11.5/11.5.1/11.5.2

Met macOS Big Sur (11.5/11.5.1/11.5.2) hebben we vastgesteld dat het in bepaalde situaties niet mogelijk is bestanden te exporteren. Na grondig onderzoek kunnen we nu bevestigen dat het probleem zich niet meer zal voordoen in het recent vrijgegeven macOS Big Sur 11.6. Update naar macOS Big Sur 11.6 en gebruik het met de nieuwste versie […]

INFORMATIE Compatibiliteit met macOS Monterey

Er komt een nieuwe versie aan van het besturingssysteem van Apple: macOS Monterey. We bekijken momenteel de compatibiliteit ervan met onze software en hardware en brengen updates uit zodra onze tests zijn afgelopen. Tot dan kunnen we geen enkele garantie bieden dat onze producten compatibel zijn met het nieuwe besturingssysteem. Gelieve nog niet te updaten […]

INFORMATIE Compatibiliteit met Windows 11

Er komt een nieuwe versie aan van het besturingssysteem van Microsoft: Windows 11. We bekijken momenteel de compatibiliteit van onze software en hardware met het nieuwe besturingssysteem. We komen met updates zodra onze tests achter de rug zijn. Tot dan kunnen we niet garanderen dat onze producten compatibel zijn met het nieuwe besturingssysteem. Wacht met […]

INFORMATIE Melding Serveronderhoud voor rekordbox.com (14 september)

We plegen onderhoud aan de server op rekordbox.com. Helaas kunnen gebruikers gedurende deze tijd geen rekordbox ver. 6-abonnement starten/annuleren/wijzigen. [Datum/tijdstip] 14 september 2021/van 8:30 tot 16:30 UTC We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken. Dank u voor uw begrip en steun.

INFORMATIE Het nieuwe Professional-abonnement voor rekordbox is er

Upload en beheer je hele dj-bibliotheek via de cloud met onbeperkte opslag voor een slimme manier van werken AlphaTheta Corporation heeft vandaag de introductie aangekondigd van het Professional-abonnement voor rekordbox voor het merk Pioneer DJ. Dankzij een nieuwe samenwerking met Dropbox biedt dit nieuwe functies en onbeperkte cloudopslag voor dj-muziekbibliotheken. Meer dan ooit moeten dj's […]

INFORMATIE Melding Serveronderhoud voor rekordbox.com (24 augustus)

We plegen onderhoud aan de server op rekordbox.com. Helaas kunnen gebruikers gedurende deze tijd geen rekordbox ver. 6-abonnement starten/annuleren/wijzigen. [Datum/tijdstip] 24 augustus 2021/van 6:15 tot 7:00 UTC We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken. Dank u voor uw begrip en steun.

INFORMATIE Melding Serveronderhoud voor rekordbox.com (17 augustus)

We plegen onderhoud aan de server op rekordbox.com. Helaas kunnen gebruikers gedurende deze tijd geen rekordbox ver. 6-abonnement starten/annuleren/wijzigen. [Datum/tijdstip] 17 augustus 2021/van 6:15 tot 7:00 UTC We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken. Dank u voor uw begrip en steun.

INFORMATIE rekordbox ver. 6.5.3 is vrijgegeven.

rekordbox ver. 6.5.3 is vrijgegeven. 24 augustus 2021   Het nieuwe rekordbox Professional Abonnement is er. Upload en beheer uw volledige DJ-bibliotheek in de cloud met onbeperkte opslag voor een slimme workflow. --- In addition, this update offers a new feature free trial for a limited time for you to try the following features without […]

INFORMATIE rekordbox ver. 6.5.2 is vrijgegeven.

rekordbox ver. 6.5.2 is vrijgegeven. 22 juli 2021 release-opmerkingen NIEUW Ondersteuning voor Free DJ Playlists van SoundCloud. Ondersteuning voor MIDI/HID-bediening in de LIGHTING-modus. VERBETER Shifttoets algoritme bij gebruik van Key Sync. Bereik van gemarkeerde toets is nu selecteerbaar in Traffic Light. DMX Direct Control 4 - 9 in MIDI LEARN en PAD EDITOR toegevoegd. Geïmporteerde […]