Information

INFORMATIE
 

De gloednieuwe rekordbox voor Android ver. 4.0 is nu beschikbaar

AlphaTheta Corporation lanceert de gloednieuwe rekordbox voor Android ver. 4.0.

rekordbox is een geliefde dj-applicatie bij ontelbaar veel professionele dj's wereldwijd en dankzij deze grote update van de mobiele app kun je nu beginnen met dj'en met enkel een Android-smartphone of -tablet.

Download rekordbox voor Android ver. 4.0 en begin meteen met muziek te mixen van allerlei muziekbronnen, waaronder ook streamingdiensten zoals SoundCloud en TIDAL (abonnementen apart verkrijgbaar).

Ga gratis aan de slag met de mobiele rekordbox-app, zelfs als je nog nooit hebt ge-dj'd. Heb je de basis onder de knie en mag het wat professioneler? Sluit dan je toestel aan op de DDJ-FLX4 – dé dj-controller voor beginners – om echt alles uit de mobiele rekordbox-app te halen.

Hoe je de mobiele rekordbox-app ook gebruikt – op je telefoon, tablet of via geconnecteerde dj-hardware – de functies en effecten in de app zorgen gegarandeerd voor kwaliteitsgeluiden in je sets. Zodra je de basis van het mixen onder de knie hebt, kun je kiezen voor een in-app abonnement, waarmee je toegang krijgt tot een massa geavanceerde optreedfuncties en -effecten.

Hier lees je meer over rekordbox voor Android ver. 4.0, of download de app via Google Play. De app is gratis, en omvat de mogelijkheid om een in-app abonnement te nemen dat toegang biedt tot meer functies.

In-app abonnementen zijn nodig voor bijkomende functies, zelfs als je intekent op een abonnement van rekordbox.com.

* Waarschuwing: specificaties en prijzen kunnen wijzigen.