Information

INFORMATIE
 

Nieuwe Cloud-optie gelanceerd voor rekordbox

1 TB cloudopslag en cloudgerelateerde functies nu beschikbaar voor Free-, Core- en Creative-abonnementen

Er is een nieuwe Cloud-optie beschikbaar voor de Free-, Core- en Creative-abonnementen van rekordbox, onze hoog aangeschreven dj-app.

Je kunt nu royaal veel cloudopslagcapaciteit toevoegen aan je Free-, Core- of Creative-abonnement voor een betaalbare prijs én de populaire cloudgerelateerde functies gebruiken die inbegrepen zijn bij de abonnementen uit het hogere segment.

Dankzij een samenwerking met Dropbox1 biedt de rekordbox Cloud-optie 1TB powered by Dropbox 1 TB opslagcapaciteit voor het beheer van je muziekbibliotheek.

Gebruik de functie Cloud Library Sync om je muziekbibliotheek in de cloud te synchroniseren met verschillende apparaten, inclusief tracks en een schat aan data, zoals playlist info, Hot Cues, loops en tag info. Met het Free-abonnement + Cloud-optie of het Core-abonnement + Cloud-optie synchroniseer je je muziekbibliotheek met wel 3 apparaten, terwijl je met het Creative-abonnement + Cloud-optie tot wel 4 apparaten tegelijk kunt activeren. Zo kun je bijvoorbeeld je smartphone gebruiken om je tracks onderweg klaar te zetten, om er vervolgens je pc/Mac bij te nemen en te zien dat je muziekbibliotheek helemaal bijgewerkt is.

Dankzij de functie CloudDirectPlay kun je tracks die op de cloud zijn opgeslagen rechtstreeks op je dj-apparatuur afspelen. En met de functie Collection Auto Upload maak je zonder moeite een back-up van je muziekbibliotheek, zodat je altijd verder kunt - ook als je apparaat beschadigd is of je het niet bij hebt.

Op de rekordbox-website ontdek je alles over de vele voordelen en de efficiënte manier van werken die de Cloud-optie je biedt.

1Onderhevig aan het beleid voor acceptabel gebruik van Dropbox