Information

INFORMATIE
 

Mobiele dj-app rekordbox voor iOS/Android nu compatibel met de DDJ-200

We hebben onze dj-app rekordbox voor iOS/Android verbeterd zodat je nu via Bluetooth®/MD verbinding kunt maken met de DDJ-200 slimme dj-controller om gratis je eerste stappen als dj te zetten. Download de nieuwste versie van rekordbox voor iOS/Android gratis in de App Store of op Google Play.


rekordbox voor iOS/Android is een dj-app waarmee je overal en op elk moment naar hartenlust kunt dj'en op je smartphone (iPhone of Android) of tablet (iPad of Android). Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is de app downloaden.

rekordbox voor iOS/Android biedt nu ondersteuning voor zowel de DDJ-200 als de reeds compatibele DDJ-FLX4.
De DDJ-200 is een compacte dj-controller die ontwikkeld werd met het dagelijkse gebruik van smartphones in het achterhoofd. De bluetoothconnectiviteit in combinatie met rekordbox voor iOS/Android maakt dj'en zeer laagdrempelig.
Een reeks speciaal ontwikkelde in-app tutorials toont je hoe je de controller instelt en gebruikt, zodat je direct aan het dj'en kunt.