Problemen oplossen

• Er gebeurt niets wanneer ik rekordbox for iOS (ver. 3) aansluit op de USB-aansluiting van een CDJ/XDJ.

In rekordbox for iOS (ver. 3) is het proces voor het maken van een bekabelde verbinding veranderd ten opzichte van de vorige methode van verbinding maken via een USB Type-A-aansluiting naar een USB Type-B-aansluiting.
    Voor informatie over het maken van een verbinding, klik hier.
    Traditionele verbindingsmethoden beperken de snelheid van bestandsoverdracht, en bestandsformaten zoals WAV/AIFF en FLAC/ALAC kunnen niet worden gebruikt.
    Bij rekordbox for iOS (ver. 3) hebben we de bekabelde verbindingsmethode veranderd om deze bestandsformaten toe te laten en om de stabiliteit te verbeteren.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors/#faq-12684

• Ik heb mijn mobiel apparaat en DJ-apparatuur verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk, maar zelfs als ik op [Verbindt met CDJ/XDJ] tik in rekordbox for iOS, maakt het geen verbinding met de DJ-apparatuur.

Communicatie tussen apparaten kan worden geblokkeerd door netwerkbeveiliging.
    De beveiligingsinstellingen van de Wi-Fi-router kunnen de communicatie tussen apparaten blokkeren. Controleer de instellingen van je Wi-Fi-router.
    Als je een VPN-verbinding gebruikt, schakel de VPN-verbinding dan uit.
    Een firewall die de communicatie blokkeert kan een van de andere mogelijke oorzaken zijn.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors/#faq-3650

• “Kan het handheld device niet activeren. Wacht even en probeer de licentie opnieuw te activeren.” werd weergegeven toen ik probeerde om het handheld device te activeren. Wat moet ik nu doen?

Handheld devices waarop rekordbox for iOS/Android ver. 3.4.2 of vroeger geïnstalleerd is, kunnen niet worden geactiveerd.

Gebruik een van de volgende rekordbox-versies.

• rekordbox for iOS/Android ver. 3.4.3 of recenter

Zie ook hier.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors/#faq-45349

• Ik kan geen muziekstukken afspelen van mijn iOS Music-app via rekordbox for iOS.

Muziekstukken die zijn verwijderd uit de iOS Music-app zullen niet beschikbaar zijn in rekordbox for iOS.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors/#faq-3629

• Ik kan muziekstuk zoeken niet gebruiken wanneer een rekordbox for iOS-muziekstuk is geladen op DJ-apparatuur.
    Ik kan geen Hot Cue oproepen op een ander muziekstuk wanneer een rekordbox for iOS muziekstuk is geladen op DJ-apparatuur.

Je kunt niet zoeken op muziekstukken wanneer een muziekstuk is geladen op DJ-apparatuur met rekordbox for iOS.
    Je kunt geen Hot Cue oproepen op een ander muziekstuk wanneer je rekordbox for iOS gebruikt omdat geselecteerde Hot Cues worden geannuleerd wanneer je het muziekstuk dat wordt afgespeeld, verandert.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors/#faq-3640

• Wanneer rekordbox for Mac/Windows (ver. 5) is verbonden via Wi-Fi, verschijnt de foutmelding [Er is geen mobiele apparatuur gevonden.] en maakt het geen verbinding met rekordbox for iOS/Android (ver. 3).

Je kunt rekordbox for Mac/Windows (ver. 5) niet verbinden met rekordbox for iOS/Android (ver. 3) via Wi-Fi.
    Om dit te doen, moet je rekordbox for Mac/Windows (ver. 6) of later gebruiken.
    Library sync-functies worden mogelijk gemaakt door de geherconfigureerde bibliotheken in rekordbox for Mac/Windows (ver. 6) en rekordbox for iOS/Android (ver. 3).
    Als je rekordbox for Mac/Windows (ver. 6) en rekordbox for iOS/Android (ver. 3) via Wi-Fi
    verbindt, kun je de nieuwe bibliotheek synchronisatiefunctie, Mobile Library Sync, gebruiken.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors/#faq-12589

• Ik heb rekordbox for Mac/Windows en rekordbox for iOS/Android verbonden met dezelfde Wi-Fi-router, maar ik kan mijn mobiel apparaat niet vinden in rekordbox for Mac/Windows.

Communicatie tussen apparaten kan worden geblokkeerd door netwerkbeveiliging.
    De beveiligingsinstellingen van de Wi-Fi-router kunnen de communicatie tussen apparaten blokkeren. Controleer de instellingen van je Wi-Fi-router.
    Als je een VPN-verbinding gebruikt, schakel de VPN-verbinding dan uit.
    Een firewall die de communicatie blokkeert kan een van de andere mogelijke oorzaken zijn.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors/#faq-12609

• Ik kan sommige muziekstukken niet importeren in rekordbox for iOS.

De onderstaande soorten audiobestanden worden niet ondersteund in rekordbox for iOS:
    ・Audiobestanden gedownload van Apple Music
    ・Audiobestanden die niet gedownload zijn van iCloud
    ・Audiobestanden beschermd door Digital Rights Management (DRM)

*Voor gebruikers van Apple Music
    Als "Synchroniseer bibliotheek" is ingeschakeld in Apple Music, kun je geen audiobestanden die je hebt gedownload van Apple Music gebruiken in rekordbox for iOS omdat ze beschermd zijn door Digital Rights Management (DRM).

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors/#faq-12766

• Even if I tap [Connect to CDJ/XDJ] in rekordbox (iOS) on iOS 14 or later, it won’t connect to the DJ equipment.

In iOS 14, and later versions, you'll need to allow rekordbox to access your local network. You can do this in the iOS settings.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors/#faq-q100002

• Why can’t I find my mobile device in rekordbox (Mac/Windows) even when I tap [Connect to rekordbox (Mac/Win)] in rekordbox (iOS) on iOS 14 or later?

In iOS 14, and later versions, you'll need to allow rekordbox to access your local network. You can do this in the iOS settings.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors/#faq-q100001