Aansluiten op DJ-toestellen

• Welke DJ-toestellen ondersteunen PRO DJ LINK?

rekordbox (iOS) ver. 3

Toestellen die compatibel zijn met PRO DJ LINK (vanaf november 2020)

Draadloze verbinding Verbinding met kabel
    USB(Type B) Ethernet
    CDJ-3000
    CDJ-TOUR1
    CDJ-2000NXS2
    CDJ-2000NXS
    CDJ-900NXS
    XDJ-1000MK2
    XDJ-1000
    XDJ-700
    XDJ-XZ
    XDJ-RR
    XDJ-RX2
    XDJ-RX

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units/#faq-1251

• Hoe kan ik mijn mobiele apparaat verbinden met het PRO DJ LINK-netwerk?

Opmerking: rekordbox (iOS) ver. 3 ondersteunt geen verbinding met kabel via USB (Type A).

- Verbinding met kabel (USB (Type B))

Sluit de DJ-spelers (CDJ/XDJ) en een DJ-mengpaneel aan op een schakelhub of een router met een ingebouwde schakelhub.

Sluit uw mobiele apparaat aan op een USB (Type B)-poort op een van de DJ-spelers (CDJ/XDJ).

*Zet de Wi-Fi op uw mobiele apparaat uit om verbinding te maken via de kabel.

Voorbeeld

(1) Schakelhub of router met ingebouwde schakelhub

(2) LAN-kabel

(3) Adapter lightning-naar-USB A

(4) USB-kabel (A-B)

*Afhankelijk van externe apparaten, kabels en adapters is het mogelijk dat het gedrag niet is zoals verwacht.

- Verbinding met kabel (ethernet)

Sluit de DJ-spelers (CDJ/XDJ) en een DJ-mengpaneel aan op een schakelhub of een router met een ingebouwde schakelhub.

Sluit uw mobiele apparaat aan op een router of LAN-hub.

*Zet de Wi-Fi op uw mobiele apparaat uit om verbinding te maken via de kabel.

Voorbeeld

(1) Schakelhub of router met ingebouwde schakelhub

(2) LAN-kabel

(3) Adapter lightning-naar-USB A

(4) USB-ethernetadapter

*Afhankelijk van externe apparaten, kabels en adapters is het mogelijk dat het gedrag niet is zoals verwacht.

- Draadloze verbinding (Wi-Fi)

Sluit de DJ-spelers (CDJ/XDJ) en een DJ-mengpaneel aan op een draadloze router met een ingebouwde schakelhub.

Sluit uw mobiele apparaat aan op de draadloze router.

Voorbeeld

1. Draadloze router met ingebouwde schakelhub

2. LAN-kabel

*Afhankelijk van externe apparaten, kabels en adapters is het mogelijk dat het gedrag niet is zoals verwacht.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units/#faq-2403

• I’m DJing on equipment that’s connected via Wi-Fi to rekordbox (iOS). Can I make/receive phone calls or use other applications on my mobile device at the same time?

If you make/receive a phone call or use another application while DJing using rekordbox (iOS), rekordbox (iOS) will continue running in the background. However, applications running in the background may stop or pause depending on iOS control. If this happens, you'll need to reconnect rekordbox (iOS).

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units/#faq-3563

• When I connect to a CDJ/XDJ via a wired connection and tap [PRO DJ LINK Connection], the message “Turn Wi-Fi ON and connect to the Wi-Fi router connected to CDJ/XDJ via LAN cable.” appears. What does this mean?

It takes about 20 seconds to start communication after connecting the CDJ/XDJ to your mobile device via a wired connection.
    Wait a while after connecting, then tap [Settings] > [PRO DJ LINK Connection].

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units/#faq-12297