Aansluiten op DJ-toestellen
  • Welke DJ-toestellen ondersteunen PRO DJ LINK?

rekordbox for iOS (ver. 4)

Toestellen die compatibel zijn met PRO DJ LINK (Vanaf maart 2024)

Wi Fi Verbinding met kabel
    USB Ethernet
    CDJ-3000 Type-B
    CDJ-TOUR1 Type-B
    CDJ-2000NXS2 Type-B
    CDJ-2000NXS
    CDJ-900NXS
    XDJ-1000MK2 Type-B
    XDJ-1000
    XDJ-700
    DJM-A9
    euphonia
    OPUS-QUAD Type-C
    OMNIS-DUO
    XDJ-XZ Type-B
    XDJ-RR Type-B
    XDJ-RX3 Type-B
    XDJ-RX2 Type-B
    XDJ-RX

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units/#faq-1251

• Hoe kan ik mijn mobiele apparaat verbinden met het PRO DJ LINK-netwerk?

Opmerking: rekordbox for iOS (ver. 4) ondersteunt geen verbinding met kabel via (USB Type-A).

- Verbinding met kabel (USB Type-B)

Sluit de DJ-spelers (CDJ/XDJ) en een DJ-mengpaneel aan op een schakelhub of een router met een ingebouwde schakelhub.

Sluit uw mobiele apparaat aan op een USB Type-B-poort op een van de DJ-spelers (CDJ/XDJ).

*Zet de Wi-Fi op uw mobiele apparaat uit om verbinding te maken via de kabel.

Voorbeeld

(1) Schakelhub of router met ingebouwde schakelhub

(2) LAN-kabel

(3) Adapter lightning-naar-USB A

(4) USB-kabel (A-B)

*Afhankelijk van externe apparaten, kabels en adapters is het mogelijk dat het gedrag niet is zoals verwacht.

- Verbinding met kabel (ethernet)

Sluit de DJ-spelers (CDJ/XDJ) en een DJ-mengpaneel aan op een schakelhub of een router met een ingebouwde schakelhub.

Sluit uw mobiele apparaat aan op een router of LAN-hub.

*Zet de Wi-Fi op uw mobiele apparaat uit om verbinding te maken via de kabel.

Voorbeeld

(1) Schakelhub of router met ingebouwde schakelhub

(2) LAN-kabel

(3) Adapter lightning-naar-USB A

(4) USB-ethernetadapter

*Afhankelijk van externe apparaten, kabels en adapters is het mogelijk dat het gedrag niet is zoals verwacht.

- Draadloze verbinding (Wi-Fi)

Sluit de DJ-spelers (CDJ/XDJ) en een DJ-mengpaneel aan op een draadloze router met een ingebouwde schakelhub.

Sluit uw mobiele apparaat aan op de draadloze router.

Voorbeeld

1. Draadloze router met ingebouwde schakelhub

2. LAN-kabel

*Afhankelijk van externe apparaten, kabels en adapters is het mogelijk dat het gedrag niet is zoals verwacht.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units/#faq-q100037

• Ik DJ op apparatuur die via Wi-Fi is verbonden met rekordbox for iOS. Kan ik tegelijkertijd telefoongesprekken voeren of andere applicaties gebruiken op mijn mobiele apparaat?

Als je een telefoongesprek voert/ontvangt of een andere applicatie gebruikt terwijl je DJ't met rekordbox for iOS, zal rekordbox for iOS blijven werken op de achtergrond. Applicaties die op de achtergrond werken kunnen echter stoppen of worden gepauzeerd, afhankelijk van de iOS-besturing. Als dit gebeurt, moet je rekordbox for iOS opnieuw verbinden.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units/#faq-3563

• Wanneer ik verbinding maak met een CDJ/XDJ/DJM via een bekabelde verbinding en op [Verbindt met CDJ/XDJ/DJM] tik, verschijnt het bericht “Zet Wi-Fi AAN en verbind met de Wi-Fi router die is aangesloten op CDJ/XDJ/DJM via de LAN-kabel.”. Wat betekent dit?

Het duurt ongeveer 20 seconden om de communicatie te starten nadat de CDJ/XDJ/DJM via een bekabelde verbinding met je mobiele apparaat is verbonden.
    Wacht even na het aansluiten en tik dan op [Verbindt met CDJ/XDJ/DJM].

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units/#faq-12297

• Hoe maak ik verbinding met DDJ-200?

U kunt via Bluetooth verbinding maken met DDJ-200.
    Raadpleeg voor meer details de gebruikershandleiding van DDJ-200.

- Verbinding maken via Bluetooth
    1. Sluit een voeding van DC +5 V en 500 mA of meer aan op de DDJ-200 USB-aansluiting.
    2. Maak via Bluetooth verbinding met rekordbox for iOS.

*Het geluid wordt uitgevoerd uit het mobiele apparaat.
    *Er bestaat een grotere kans op audiolatentie in vergelijking met een USB-verbinding.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units/#faq-q100067

• Hoe maak ik verbinding met DDJ-FLX4?

U kunt verbinding maken met DDJ-FLX4 met behulp van een USB-kabel of via Bluetooth.
    Raadpleeg voor meer details de gebruikershandleiding van DDJ-FLX4.

• Verbinding maken met een USB-kabel
    1. Verbind een 9V 3A DC-voeding met de USB-poort (voor voeding) van DDJ-FLX4.
    2. Verbind het mobiele apparaat met de USB-poort (voor apparaataansluiting) van DDJ-FLX4 met behulp van een USB-kabel.
      *Het geluid wordt uitgevoerd uit de MASTER-uitgangen en hoofdtelefoonuitgang van DDJ-FLX4.
    • Verbinding maken via Bluetooth
    1. Verbind een 9V 3A DC-voeding met de USB-poort (voor voeding) van DDJ-FLX4.
    2. Maak via Bluetooth verbinding met rekordbox for iOS.
      *Het geluid wordt uitgevoerd uit het mobiele apparaat.
      *Er bestaat een grotere kans op audiolatentie in vergelijking met een USB-verbinding.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units/#faq-q100052

• Welke DJ-controller kan worden afgespeeld in combinatie met rekordbox for iOS?

De ondersteunde DJ-controller is DDJ-FLX4/DDJ-200. (vanaf december 2023)

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units/#faq-q100051