Problemen oplossen

• Er gebeurt niets wanneer ik rekordbox for Android (ver. 3) aansluit op de USB-aansluiting van een CDJ/XDJ.

Opmerking: rekordbox for Android (ver. 3) ondersteunt geen verbinding met de kabel (USB Type-A, USB Type-B of Ethernet).
    Draadloze verbinding (Wi-Fi) wordt wel ondersteund.
    Voor informatie over het maken van een verbinding, klik hier.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors-android/#faq-q110042

• Ik heb mijn mobiel apparaat en DJ-apparatuur verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk, maar zelfs als ik op [CDJ/XDJ Instellingen] tik in rekordbox for Android, maakt het geen verbinding met de DJ-apparatuur.

Communicatie tussen apparaten kan worden geblokkeerd door netwerkbeveiliging.
    De beveiligingsinstellingen van de Wi-Fi-router kunnen de communicatie tussen apparaten blokkeren. Controleer de instellingen van je Wi-Fi-router.
    Als je een VPN-verbinding gebruikt, schakel de VPN-verbinding dan uit.
    Een firewall die de communicatie blokkeert kan een van de andere mogelijke oorzaken zijn.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors-android/#faq-q110043

• Ik kan geen tracks importeren in deze app.

Tracks met DRM (Digital Rights Management), of tracks in een niet-ondersteund formaat kunnen niet in rekordbox geïmporteerd worden.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors-android/#faq-q110012

• Wanneer rekordbox for Mac/Windows (ver. 5) is verbonden via Wi-Fi, verschijnt de foutmelding [Er is geen mobiele apparatuur gevonden.] en maakt het geen verbinding met rekordbox for iOS/Android (ver. 3).

Je kunt rekordbox for Mac/Windows (ver. 5) niet verbinden met rekordbox for iOS/Android (ver. 3) via Wi-Fi.
    Om dit te doen, moet je rekordbox for Mac/Windows (ver. 6) of later gebruiken.
    Library sync-functies worden mogelijk gemaakt door de geherconfigureerde bibliotheken in rekordbox for Mac/Windows (ver. 6) en rekordbox for iOS/Android (ver. 3).
    Als je rekordbox for Mac/Windows (ver. 6) en rekordbox for iOS/Android (ver. 3) via Wi-Fi
    verbindt, kun je de nieuwe bibliotheek synchronisatiefunctie, Mobile Library Sync, gebruiken.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors-android/#faq-q110013

• Ik heb rekordbox for Mac/Windows en rekordbox for iOS/Android verbonden met dezelfde Wi-Fi-router, maar ik kan mijn mobiel apparaat niet vinden in rekordbox for Mac/Windows.

Communicatie tussen apparaten kan worden geblokkeerd door netwerkbeveiliging.
    De beveiligingsinstellingen van de Wi-Fi-router kunnen de communicatie tussen apparaten blokkeren. Controleer de instellingen van je Wi-Fi-router.
    Als je een VPN-verbinding gebruikt, schakel de VPN-verbinding dan uit.
    Een firewall die de communicatie blokkeert kan een van de andere mogelijke oorzaken zijn.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors-android/#faq-q110014

• Ik kan muziekstuk zoeken niet gebruiken wanneer een rekordbox for Android-muziekstuk is geladen op DJ-apparatuur. Ik kan geen Hot Cue oproepen op een ander muziekstuk wanneer een rekordbox for Android muziekstuk is geladen op DJ-apparatuur.

Je kunt niet zoeken op muziekstukken wanneer een muziekstuk is geladen op DJ-apparatuur met rekordbox for Android.
    Je kunt geen Hot Cue oproepen op een ander muziekstuk wanneer je rekordbox for Android gebruikt omdat geselecteerde Hot Cues worden geannuleerd wanneer je het muziekstuk dat wordt afgespeeld, verandert.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors-android/#faq-q110044