Problemen oplossen

• Ik kan geen tracks importeren in deze app.

Tracks met DRM (Digital Rights Management), of tracks in een niet-ondersteund formaat kunnen niet in rekordbox geïmporteerd worden.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors-android/#faq-q110012

• Wanneer rekordbox for Mac/Windows (ver. 5) is verbonden via Wi-Fi, verschijnt de foutmelding [Er is geen mobiele apparatuur gevonden.] en maakt het geen verbinding met rekordbox for iOS/Android (ver. 3).

Je kunt rekordbox for Mac/Windows (ver. 5) niet verbinden met rekordbox for iOS/Android (ver. 3) via Wi-Fi.
    Om dit te doen, moet je rekordbox for Mac/Windows (ver. 6) of later gebruiken.
    Library sync-functies worden mogelijk gemaakt door de geherconfigureerde bibliotheken in rekordbox for Mac/Windows (ver. 6) en rekordbox for iOS/Android (ver. 3).
    Als je rekordbox for Mac/Windows (ver. 6) en rekordbox for iOS/Android (ver. 3) via Wi-Fi
    verbindt, kun je de nieuwe bibliotheek synchronisatiefunctie, Mobile Library Sync, gebruiken.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors-android/#faq-q110013

• Ik heb rekordbox for Mac/Windows en rekordbox for iOS/Android verbonden met dezelfde Wi-Fi-router, maar ik kan mijn mobiel apparaat niet vinden in rekordbox for Mac/Windows.

Communicatie tussen apparaten kan worden geblokkeerd door netwerkbeveiliging.
    De beveiligingsinstellingen van de Wi-Fi-router kunnen de communicatie tussen apparaten blokkeren. Controleer de instellingen van je Wi-Fi-router.
    Als je een VPN-verbinding gebruikt, schakel de VPN-verbinding dan uit.
    Een firewall die de communicatie blokkeert kan een van de andere mogelijke oorzaken zijn.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/troubleshooting-errors-android/#faq-q110014