Aansluiten op DJ-toestellen

• Kan ik de DDJ-FLX4 gebruiken om rekordbox for Android te bedienen?

De huidige versie van rekordbox for Android is niet compatibel met de DDJ-FLX4.

Een nieuwe versie van de app die de controller volledige zal ondersteunen, zal begin 2023 worden vrijgegeven.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units-android/#faq-q110062

• Welke DJ-toestellen ondersteunen PRO DJ LINK?

rekordbox for Android (ver. 3)

Toestellen die compatibel zijn met PRO DJ LINK (vanaf november 2021)

Wireless connection
    CDJ-3000
    CDJ-TOUR1
    CDJ-2000NXS2
    CDJ-2000NXS
    CDJ-900NXS
    XDJ-1000MK2
    XDJ-1000
    XDJ-700
    XDJ-XZ
    XDJ-RR
    XDJ-RX3
    XDJ-RX2
    XDJ-RX

Opmerking: rekordbox for Android (ver. 3) ondersteunt geen verbinding met de kabel (USB Type-A, USB Type-B of Ethernet).

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units-android/#faq-q110040

• Hoe kan ik mijn mobiele apparaat verbinden met het PRO DJ LINK-netwerk?

Opmerking: rekordbox for Android (ver. 3) ondersteunt geen verbinding met de kabel (USB Type-A, USB Type-B of Ethernet).

- Draadloze verbinding (Wi-Fi)

Sluit de DJ-spelers (CDJ/XDJ) en een DJ-mengpaneel aan op een draadloze router met een ingebouwde schakelhub.

Sluit uw mobiele apparaat aan op de draadloze router.

Voorbeeld

1. Draadloze router met ingebouwde schakelhub

2. LAN-kabel

*Afhankelijk van externe apparaten, kabels en adapters is het mogelijk dat het gedrag niet is zoals verwacht.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units-android/#faq-q110039

• Ik DJ op apparatuur die via Wi-Fi is verbonden met rekordbox for Android. Kan ik tegelijkertijd telefoongesprekken voeren of andere applicaties gebruiken op mijn mobiele apparaat?

Als je een telefoongesprek voert/ontvangt of een andere applicatie gebruikt terwijl je DJ't met rekordbox for Android, zal rekordbox for Android blijven werken op de achtergrond. Applicaties die op de achtergrond werken kunnen echter stoppen of worden gepauzeerd, afhankelijk van de Android-besturing. Als dit gebeurt, moet je rekordbox for Android opnieuw verbinden.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units-android/#faq-q110041