Aansluiten op DJ-toestellen

• Kan ik mijn Android-toestel aansluiten op DJ-apparatuur en de hardware gebruiken om muziek af te spelen van rekordbox for Android (ver. 3.0)?

Het is niet mogelijk om rekordbox for Android (ver. 3.0) te gebruiken met DJ-apparatuur (bv. een CDJ of XDJ), ongeacht of je toestel verbonden is met de hardware via Wi-Fi of een kabel (bv. USB).

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units-android/#faq-q110004

• Hoe verbind ik rekordbox for Android (ver. 3.0) met een Pro DJ Link-netwerk?

Het is niet mogelijk om rekordbox for Android (ver. 3.0) te verbinden met een Pro DJ Link-netwerk.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units-android/#faq-q110005

• Hoe krijg ik toegang tot de CDJ/XDJ Instellingen in rekordbox for Android (ver. 3.0)?

Er zijn geen CDJ/XDJ Instellingen omdat rekordbox for Android (ver. 3.0) niet compatibel is met Pro DJ Link.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/connecting-to-dj-units-android/#faq-q110006