Plans

• Kan ik mijn abonnement voor rekordbox for iOS/Android (ver. 3) starten/annuleren via de app?

In rekordbox for iOS/Android (ver. 3) kunt u de status van uw abonnement bekijken, maar u kunt het niet starten/annuleren. Om een abonnement te starten/annuleren, gaat u naar rekordbox.com.

Pagina voor starten/annuleren van abonnement

https://rekordbox.com/nl/support/faq/plans-mobile/#faq-3723

• Welke extra functies kan ik gebruiken in rekordbox for iOS/Android (ver. 3) als ik een betaald abonnement neem?

Voor gebruikers van het Creative abonnement:
    U kan Cloud Library Sync gebruiken met rekordbox for iOS/Android (ver. 3) als u zich inschrijft voor het rekordbox Creative abonnement.
    Ontdek meer: Cloud Library Sync.

Voor gebruikers van het Professional abonnement:
    Cloud Library Sync wordt nog krachtiger met het Professional abonnement.
    Met onbeperkte cloudopslagcapaciteit en automatische upload van muziekstukken, kunt u al uw muziekstukken en bibliotheken volledig in de cloud beheren.

Als u zich inschrijft voor het rekordbox Core plan, komen er geen extra functies beschikbaar in rekordbox for iOS/Android (ver. 3) in vergelijking met die die beschikbaar zijn wanneer u het rekordbox Free abonnement gebruikt. Er zijn echter wel extra functies beschikbaar in de PC/Mac versie van rekordbox.

Als u rekordbox for iOS (ver. 2.4.0) of eerder, of rekordbox for Android (ver. 1.7.3.1) of eerder, zijn er geen extra functies beschikbaar in de iOS/Android app, ongeacht het abonnementsplan dat u heeft.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/plans-mobile/#faq-3737

• Ik ben begonnen met een inschrijving abonnement. Hoe maak ik gebruik van de functies die bij het plan inbegrepen zijn?

U moet uw mobiel apparaat activeren.
    In rekordbox for iOS, opent u [Settings] > [Account Information] > [Subscription Plan] en schakelt u [Activate] in.

U kunt de activeringsstatus controleren op My Page op de rekordbox website.
    Voor gebruikers van het Professional abonnement: Update rekordbox for iOS to ver. 3.2.0 of hoger.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/plans-mobile/#faq-q100005