• Wat is Library Sync?

Met Library Sync kunt u nummers voorbereiden voor DJ-optreden/afspelen met dezelfde bibliotheek op verschillende apparaten die aangemeld zijn bij dezelfde Pioneer DJ account.

Er zijn twee soorten Library Sync: Mobile Library Sync en Cloud Library Sync.
    U kunt Mobile Library Sync gratis gebruiken.
    Om Cloud Library Sync te gebruiken, dient u zich te abonneren op het rekordbox Creative of Professional Abonnement.

U kunt Library Sync gebruiken met rekordbox for Mac/Windows (ver. 6) en rekordbox for iOS/Android (ver. 3).

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-mobile/#faq-3659

• Wat is Mobile Library Sync?

Met Mobile Library Sync kunt u uw rekordbox-bibliotheek synchroniseren wanneer uw computers en mobiele apparaten verbonden zijn met hetzelfde wifinetwerk.
    Op die manier kunt u nummers naadloos voorbereiden voor DJ-optreden/afspelen. U kunt bijvoorbeeld thuis uw computer en onderweg een mobiel apparaat gebruiken.

Klik hier om de Tutorial Video over Mobile Library Sync te bekijken.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-mobile/#faq-3669

• Wat is Cloud Library Sync?

U kunt Cloud Library Sync gebruiken om uw bibliotheek in de cloud te synchroniseren met de bibliotheken op uw computers en mobiele apparaten.
    U kunt bijvoorbeeld naadloos dezelfde bibliotheek gebruiken op de computer die u voor muziekproductie gebruikt en de laptop die u voor DJ-optreden/afspelen gebruikt. U kunt nummers ook voorbereiden voor DJ-optreden/afspelen met behulp van een mobiel apparaat wanneer u onderweg bent.

Klik hier om de Tutorial Video over Cloud Library Sync te bekijken.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-mobile/#faq-3679

• Hoe kan ik de functie Cloud Library Sync gebruiken?

Om de functie Cloud Library Sync te gebruiken, dient u het volgende te doen:

• Begin met u in te schrijven voor een Creative of Professional abonnement.
    • Een Dropbox -account aanmaken.

Hier vindt u meer details.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-mobile/#faq-3690

• Wat is Verzameling Auto Upload?

Als u de functie Verzameling Auto Upload inschakelt, worden alle bestanden in uw Verzameling automatisch geüpload naar de cloud via de Cloud Library Sync functie.
    Om deze functie te gebruiken, moet u zich abonneren op het Professional abonnement.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-mobile/#faq-q100003

• Wat is Auto Upload voor een afspeellijst?

Als u Auto Upload voor een afspeellijst inschakelt, worden alle bestanden in de afspeellijst automatisch geüpload naar de cloud, met behulp van Cloud Library Sync.
    De Auto Upload-instellingen voor een afspeellijst kunnen voor elke afspeellijst ingesteld worden.
    Om deze functie te gebruiken, moet u zich inschrijven voor het Creative of Professional abonnement.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-mobile/#faq-q100004

• Mijn bibliotheek synchroniseert niet tussen computers en mobiele apparaten.

Controleer of een van de volgende situaties van toepassing is:
    - Apparaten zijn aangemeld bij verschillende Pioneer DJ-accounts.
    Gebruik dezelfde Pioneer DJ-account op al je apparaten.
    Je kunt als volgt controleren welke Pioneer DJ-account je gebruikt op elk apparaat:
    rekordbox for Mac/Windows: MY PAGE
    rekordbox for iOS: [Instellingen] > [Accountgegevens]

- Cloud Library Sync is uitgeschakeld.
    rekordbox for Mac/Windows: Open op MY PAGE het tabblad [LIBRARY SYNC] en schakel [Bibliotheek synchroniseren met een ander apparaat] in.
    rekordbox for iOS: Open [Instellingen] > [Accountgegevens] en schakel [Cloud Library Sync] in.

- Je gebruikt de modus LINK EXPORT.
    Bibliotheken kunnen niet worden gesynchroniseerd wanneer je de modus LINK EXPORT gebruikt.
    Als je klaar bent met de modus LINK EXPORT, wordt de synchronisatie van de bibliotheek hervat.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-mobile/#faq-3701

• Ik wil de Dropbox-account die ik gebruik voor rekordbox veranderen. Wat moet ik doen?

Je kan je Dropbox-account veranderen in:
    rekordbox for Mac/Windows: tabblad [LIBRARY SYNC] op My Page
    rekordbox for iOS/Android: [Instellingen] > [Accountgegevens] > [Cloud opslagdiensten]

Wanneer je je Dropbox-account verandert, worden de wijzigingen toegepast op alle versies van rekordbox for Mac/Windows/iOS/Android die zijn ingelogd met hetzelfde Pioneer DJ-account.
    Houd er rekening mee dat je geen muziekstukken meer kunt afspelen uit de cloudopslag van de vorige Dropbox-account omdat ze worden verwijderd uit de lokale Dropbox-map.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-mobile/#faq-3711

• Wanneer Auto Upload geactiveerd is, worden sommige nummers in sommige van mijn afspeellijsten niet geüpload naar de cloud.

Als de muziekstukken in uw afspeellijst niet op de PC/Mac of het mobiele apparaat staan dat u gebruikt, worden ze niet geüpload naar de cloud.
    In plaats daarvan moet je het muziekstuk uploaden vanaf de PC/Mac of het mobiele apparaat waarop het is opgeslagen.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-mobile/#faq-12379

• Auto Upload is niet geactiveerd, hoewel de functie geactiveerd is op een afspeellijst op een andere PC/Mac/mobiel apparaat.

Als uw versie van rekordbox Auto Upload niet ondersteunt, zal het niet ingeschakeld worden en de afspeellijst zal op de gebruikelijke manier werken.
    Update rekordbox for iOS naar de laatste versie om Auto Upload in te schakelen.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-mobile/#faq-12430

• Moet ik de Dropbox-app installeren om Cloud Library Sync te gebruiken in rekordbox for iOS/Android?

Je hoeft de Dropbox-app niet te installeren voor gebruik met rekordbox for iOS/Android.
    rekordbox for Mac/Windows vereist echter de installatie van de Dropbox-desktopapplicatie.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-mobile/#faq-12785