Plans
  • Kan ik mijn abonnement voor rekordbox for Android (ver. 4) starten/annuleren via de app?

In rekordbox for Android (ver. 4) kunt u de status van uw abonnement bekijken, maar u kunt het niet starten/annuleren. Om een abonnement te starten/annuleren, gaat u naar rekordbox.com.

Pagina voor starten/annuleren van abonnement

https://rekordbox.com/nl/support/faq/plans-android/#faq-q110023

• Als ik een abonnementsplan opstart, welke functies kan ik dan gebruiken in rekordbox for iOS/Android?

De volgende functies zijn beschikbaar in rekordbox for iOS/Android als je een inschrijving abonnement start.

rekordbox for iOS/Android ver. 3 of later

• Core abonnement: alle functies zijn beschikbaar in het Free abonnement.
    • Free abonnement: Cloud Library Sync functie heeft geen functionele beperking.
    • Professional abonnement: Cloud Library Sync functie heeft geen functionele beperking. Met onbeperkte cloud-opslagruimte, samen met de automatische bestandsuploadfunctie, kunt u al uw muziekstukken en bibliotheken in de cloud beheren.Zie details over de Cloud Library Sync bij Kenmerken en FAQ.

rekordbox for Android ver. 1.7.3.1 of eerder

• Geen abonnementsplannen beschikbaar.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/plans-android/#faq-q110024

• Ik ben begonnen met een inschrijving abonnement. Hoe maak ik gebruik van de functies die bij het plan inbegrepen zijn?

U moet uw mobiel apparaat activeren.
    In rekordbox for Android, opent u [Settings] > [Account Information] > [Subscription Plan] en schakelt u [Activate] in.

U kunt de activeringsstatus controleren op My Page op de rekordbox website.
    Upgrade rekordbox for Android naar de volgende versies.
    Professional Abonnement: versie 3.2.0 of hoger
    Cloud Option: versie 4.1.0 of hoger

https://rekordbox.com/nl/support/faq/plans-android/#faq-q110027