• Wat is Library Sync?

Met Library Sync kunt u nummers voorbereiden voor DJ-optreden/afspelen met dezelfde bibliotheek op verschillende apparaten die aangemeld zijn bij dezelfde Pioneer DJ account.

Er zijn twee soorten Library Sync: Mobile Library Sync en Cloud Library Sync.
    U kunt Mobile Library Sync gratis gebruiken.
    Om Cloud Library Sync te gebruiken, dient u zich te abonneren op het rekordbox Creative of Professional Abonnement.

U kunt Library Sync gebruiken met rekordbox for Mac/Windows (ver. 6) en rekordbox for iOS/Android (ver. 3).

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-android/#faq-q110015

• Wat is Mobile Library Sync?

Met Mobile Library Sync kunt u uw rekordbox-bibliotheek synchroniseren wanneer uw computers en mobiele apparaten verbonden zijn met hetzelfde wifinetwerk.
    Op die manier kunt u nummers naadloos voorbereiden voor DJ-optreden/afspelen. U kunt bijvoorbeeld thuis uw computer en onderweg een mobiel apparaat gebruiken.

Klik hier om de Tutorial Video over Mobile Library Sync te bekijken.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-android/#faq-q110016

• Wat is Cloud Library Sync?

U kunt Cloud Library Sync gebruiken om uw bibliotheek in de cloud te synchroniseren met de bibliotheken op uw computers en mobiele apparaten.
    U kunt bijvoorbeeld naadloos dezelfde bibliotheek gebruiken op de computer die u voor muziekproductie gebruikt en de laptop die u voor DJ-optreden/afspelen gebruikt. U kunt nummers ook voorbereiden voor DJ-optreden/afspelen met behulp van een mobiel apparaat wanneer u onderweg bent.

Klik hier om de Tutorial Video over Cloud Library Sync te bekijken.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-android/#faq-q110017

• Hoe kan ik de functie Cloud Library Sync gebruiken?

Om de functie Cloud Library Sync te gebruiken, dient u het volgende te doen:

• Begin met u in te schrijven voor een Creative of Professional abonnement.
    • Een Dropbox -account aanmaken.

Hier vindt u meer details.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-android/#faq-q110018

• Wat is Verzameling Auto Upload?

Als u de functie Verzameling Auto Upload inschakelt, worden alle bestanden in uw Verzameling automatisch geüpload naar de cloud via de Cloud Library Sync functie.
    Om deze functie te gebruiken, moet u zich abonneren op het Professional abonnement.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-android/#faq-q110025

• Wat is Auto Upload voor een afspeellijst?

Als u Auto Upload voor een afspeellijst inschakelt, worden alle bestanden in de afspeellijst automatisch geüpload naar de cloud, met behulp van Cloud Library Sync.
    De Auto Upload-instellingen voor een afspeellijst kunnen voor elke afspeellijst ingesteld worden.
    Om deze functie te gebruiken, moet u zich inschrijven voor het Creative of Professional abonnement.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-android/#faq-q110026

• Mijn bibliotheek synchroniseert niet tussen computers en mobiele apparaten.

Controleer of een van de volgende situaties van toepassing is:
    - Apparaten zijn aangemeld bij verschillende Pioneer DJ-accounts.
    Gebruik dezelfde Pioneer DJ-account op al je apparaten.
    Je kunt als volgt controleren welke Pioneer DJ-account je gebruikt op elk apparaat:
    rekordbox for Mac/Windows: MY PAGE
    rekordbox for Android: [Instellingen] > [Accountgegevens]

- Cloud Library Sync is uitgeschakeld.
    rekordbox for Mac/Windows: Open op MY PAGE het tabblad [LIBRARY SYNC] en schakel [Bibliotheek synchroniseren met een ander apparaat] in.
    rekordbox for Android: Open [Instellingen] > [Accountgegevens] en schakel [Cloud Library Sync] in.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-android/#faq-q110019

• Ik wil de Dropbox-account die ik gebruik voor rekordbox veranderen. Wat moet ik doen?

Je kan je Dropbox-account veranderen in:
    rekordbox for Mac/Windows: tabblad [LIBRARY SYNC] op My Page
    rekordbox for iOS/Android: [Instellingen] > [Accountgegevens] > [Cloud opslagdiensten]

Wanneer je je Dropbox-account verandert, worden de wijzigingen toegepast op alle versies van rekordbox for Mac/Windows/iOS/Android die zijn ingelogd met hetzelfde Pioneer DJ-account.
    Houd er rekening mee dat je geen muziekstukken meer kunt afspelen uit de cloudopslag van de vorige Dropbox-account omdat ze worden verwijderd uit de lokale Dropbox-map.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-android/#faq-q110020

• Wanneer Auto Upload geactiveerd is, worden sommige nummers in sommige van mijn afspeellijsten niet geüpload naar de cloud.

Als de muziekstukken in uw afspeellijst niet op de PC/Mac of het mobiele apparaat staan dat u gebruikt, worden ze niet geüpload naar de cloud.
    In plaats daarvan moet je het muziekstuk uploaden vanaf de PC/Mac of het mobiele apparaat waarop het is opgeslagen.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-android/#faq-q110021

• Moet ik de Dropbox-app installeren om Cloud Library Sync te gebruiken in rekordbox for iOS/Android?

Je hoeft de Dropbox-app niet te installeren voor gebruik met rekordbox for iOS/Android.
    rekordbox for Mac/Windows vereist echter de installatie van de Dropbox-desktopapplicatie.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-android/#faq-q110022