• I want to start Cloud Library Sync all over again, how do I do that?

You can start over from an empty library in ver. 6, or from a library conversion in ver. 5.
    Procedure:
    1. Make sure that Cloud Library Sync is turned on on all devices that have once been synced using Cloud Library Sync.
    - rekordbox (Mac/Windows):
    Go to [My Page] > [LIBRARY SYNC] tab > [Sync library to another device] and turn it on.
    - rekordbox (iOS):
    Go to [Settings] > [Account Information] > [Cloud Library Sync] and turn it on.
    2. Go to [Cloud Library Sync] > [Move to local storage] for tracks uploaded by rekordbox (Mac/Windows).
    3. Delete the Collection and all playlists in rekordbox (Mac/Windows).
    4. Wait for the Collection and playlists to be deleted on all synchronized devices.
    5. The ver. 6 library is now empty. If you want to start over from the ver. 5 library conversion, go to the application menu and select [File] > [Library] > [Import your library from ver.5 (or earlier)].

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-12747

• Auto Upload is niet geactiveerd, hoewel de functie geactiveerd is op een afspeellijst op een andere computer/mobiel apparaat.

Als uw versie van rekordbox Auto Upload niet ondersteunt, wordt deze niet geactiveerd en werkt de afspeellijst op de gebruikelijke wijze.

Update rekordbox naar versie 6.0.1 of recenter om Auto Upload te activeren.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-12908

• Ik heb problemen om te synchroniseren met mijn Dropbox-account. Wat moet ik doen?

Controleer of u aangemeld bij op uw Dropbox-account in de voorkeuren van rekordbox.

Controleer vervolgens of de account waarop u zich heeft aangemeld op de Dropbox desktop-applicatie, overeenkomt met de Dropbox-account waarop u in rekordbox bent aangemeld.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-13192

• Na het uploaden van een muziekstuk via rekordbox, kan ik het muziekstuk niet afspelen met de iTunes/Apple Music app.

Als [Verplaatsen] geselecteerd is bij het uploaden van muziekstukken, worden de muziekstukken verplaatst van de oorspronkelijke map naar de Dropbox-map.

Als gevolg daarvan worden de muziekstukken in de map waarnaar de app iTunes/Apple Music verwijst, verwijderd en kunnen ze niet afgespeeld worden.

Om een muziekstuk te uploaden en te bewaren in de map waarnaar de app iTunes/Apple Music verwijst, selecteert u [Kopiëren]. U kunt deze instelling wijzigen in [Voorkeuren] > [Geavanceerd] > [Library Sync].

Als u een muziekstuk al naar een Dropbox-map verplaatst heeft, kunt u dit terugzetten naar de vorige map door [Cloud Library Sync] > [Naar lokale opslag verplaatsen] te selecteren in het contextmenu.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-4680

• Toen ik meerdere apparaten synchroniseerde met Cloud Library Sync, verscheen dezelfde track twee keer in de lijst met tracks.

U kunt [Tracks opgeslagen op de computer] of [Tracks opgeslagen op andere apparaten] selecteren in de kolom Cloud om ongewenste tracks te verwijderen door ze te filteren.

Het synchroniseren van dezelfde track op meerdere apparaten met Cloud Library Sync nadat dezelfde track op elk apparaat geïmporteerd is, resulteert in duplicatie.

U kunt bepalen van welk apparaat de track afkomstig is door te filteren op [Tracks opgeslagen op de computer] of [Tracks opgeslagen op andere apparaten] in de kolom Cloud.

Dan kunt u de tracks die u niet wilt verwijderen.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-12727

• Nummers die alleen op andere computers of mobiele apparaten bestaan, zijn opgenomen in een nummerlijst. Kan ik de nummers verbergen die niet kunnen worden afgespeeld?

U kunt ze verbergen met de Cloud-kolomfilter.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-4692

• Het is mogelijk dat het nummer niet gedownload is.

Het is mogelijk dat het nummer niet gedownload is naar het apparaat dat u gebruikt.

Controleer de status van de Dropbox desktop-applicatie.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-4670

• Track titles are grayed out on my computer and I can’t play them.

When a track title is grayed out, it means the file hasn't been transferred from your other computers/mobile devices. To play the track in rekordbox, you need to transfer it from your other computers/mobile devices in one of the following ways:

• File transfer using Mobile Library Sync
      1. Connect rekordbox (Mac/Windows) and rekordbox (iOS) to the same Wi-Fi network.
      2. In rekordbox (iOS), tap [Settings] > [Connect to rekordbox (Mac/Win)].
      3. In rekordbox (Mac/Windows), click [SEARCH MOBILE].
      4. Select the track from a track list in rekordbox (Mac/Windows) and right-click to show the context menu. Select [Mobile Library Sync] > [Transfer to this computer].
    • Using Cloud Library Sync
      1. Open the information window and check which device contains the track with the grayed-out title.
      2. Upload the track from the device that contains it.

rekordbox (Mac/Windows):   Select the track from a track list, right-click and select [Cloud Library Sync] > [Upload] from the context menu.

rekordbox (iOS):  Swipe a track to the left, tap [...], and select [Upload to Cloud].

3. Once the track has been uploaded, it will be downloaded automatically by the Dropbox desktop application installed on your computer.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-4659

• Wat is Library Sync?

Met Library Sync kunt u nummers voorbereiden voor DJ-optreden/afspelen met dezelfde bibliotheek op verschillende apparaten die aangemeld zijn bij dezelfde Pioneer DJ account.

Er zijn twee soorten Library Sync: Mobile Library Sync en Cloud Library Sync.
    U kunt Mobile Library Sync gratis gebruiken.
    Om Cloud Library Sync te gebruiken, dient u zich te abonneren op het rekordbox Creative of Professional Abonnement.

U kunt Library Sync gebruiken met rekordbox for Mac/Windows (ver. 6) en rekordbox for iOS/Android (ver. 3).

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-3659

• Wat is Mobile Library Sync?

Met Mobile Library Sync kunt u uw rekordbox-bibliotheek synchroniseren wanneer uw computers en mobiele apparaten verbonden zijn met hetzelfde wifinetwerk.
    Op die manier kunt u nummers naadloos voorbereiden voor DJ-optreden/afspelen. U kunt bijvoorbeeld thuis uw computer en onderweg een mobiel apparaat gebruiken.

Klik hier om de Tutorial Video over Mobile Library Sync te bekijken.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-3669

• Wat is Cloud Library Sync?

U kunt Cloud Library Sync gebruiken om uw bibliotheek in de cloud te synchroniseren met de bibliotheken op uw computers en mobiele apparaten.
    U kunt bijvoorbeeld naadloos dezelfde bibliotheek gebruiken op de computer die u voor muziekproductie gebruikt en de laptop die u voor DJ-optreden/afspelen gebruikt. U kunt nummers ook voorbereiden voor DJ-optreden/afspelen met behulp van een mobiel apparaat wanneer u onderweg bent.

Klik hier om de Tutorial Video over Cloud Library Sync te bekijken.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-3679

• Hoe kan ik de functie Cloud Library Sync gebruiken?

Om de functie Cloud Library Sync te gebruiken, dient u het volgende te doen:

• Begin met u in te schrijven voor een Creative of Professional abonnement.
    • Een Dropbox -account aanmaken.

Hier vindt u meer details.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-3690

• Mijn bibliotheek synchroniseert niet tussen computers en mobiele apparaten.

Controleer of een van de volgende situaties van toepassing is:
    - Apparaten zijn aangemeld bij verschillende Pioneer DJ-accounts.
    Gebruik dezelfde Pioneer DJ-account op al je apparaten.
    Je kunt als volgt controleren welke Pioneer DJ-account je gebruikt op elk apparaat:
    rekordbox for Mac/Windows: MY PAGE
    rekordbox for iOS: [Instellingen] > [Accountgegevens]

- Cloud Library Sync is uitgeschakeld.
    rekordbox for Mac/Windows: Open op MY PAGE het tabblad [LIBRARY SYNC] en schakel [Bibliotheek synchroniseren met een ander apparaat] in.
    rekordbox for iOS: Open [Instellingen] > [Accountgegevens] en schakel [Cloud Library Sync] in.

- Je gebruikt de modus LINK EXPORT.
    Bibliotheken kunnen niet worden gesynchroniseerd wanneer je de modus LINK EXPORT gebruikt.
    Als je klaar bent met de modus LINK EXPORT, wordt de synchronisatie van de bibliotheek hervat.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-3701

• Ik wil de Dropbox-account die ik gebruik voor rekordbox veranderen. Wat moet ik doen?

Je kan je Dropbox-account veranderen in:
    rekordbox for Mac/Windows: tabblad [LIBRARY SYNC] op My Page
    rekordbox for iOS/Android: [Instellingen] > [Accountgegevens] > [Cloud opslagdiensten]

Wanneer je je Dropbox-account verandert, worden de wijzigingen toegepast op alle versies van rekordbox for Mac/Windows/iOS/Android die zijn ingelogd met hetzelfde Pioneer DJ-account.
    Houd er rekening mee dat je geen muziekstukken meer kunt afspelen uit de cloudopslag van de vorige Dropbox-account omdat ze worden verwijderd uit de lokale Dropbox-map.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-3711

• Wanneer Auto Upload geactiveerd is, worden sommige nummers in sommige van mijn afspeellijsten niet geüpload naar de cloud.

Als de muziekstukken in uw afspeellijst niet op de PC/Mac of het mobiele apparaat staan dat u gebruikt, worden ze niet geüpload naar de cloud.
    In plaats daarvan moet je het muziekstuk uploaden vanaf de PC/Mac of het mobiele apparaat waarop het is opgeslagen.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/library-sync-6/#faq-12379