FAQ

Waar kunnen we je mee helpen?

installeren
  • Wat moet ik doen om alle databases te verwijderen?

Verwijder na het verwijderen van rekordbox ook de rekordbox-map die in onderstaande locaties staat.

Windows :

C:\Users\yourusername\AppData\Roaming\Pioneer\rekordbox

Mac :

/Users/yourusername/Library/Pioneer/rekordbox

Let op dat de map "Windows AppData" en de map "macOS Library" verborgen kunnen zijn.

Neem voor instructies over het weergeven van verborgen bestanden contact op met de uitgever van het besturingssysteem dat u gebruikt.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/install-5/#faq-q500101

• Hoe verwijder ik de installatie van rekordbox?

Voor Mac :

Verplaats de installatiemap van rekordbox in de Applicatiemap naar de Trash-map.

Voor Windows :

Selecteer het [Start]-menu en vervolgens [All Programs] > [Pioneer] > [rekordbox 4.x.x] en selecteer vervolgens "Rekordbox uit deze map verwijderen".

De "4.x.x" geeft aan welke versie van rekordbox momenteel geïnstalleerd is.

Opmerking:

Zelfs wanneer u rekordbox verwijdert, wordt het geactiveerde Plus Pack niet gedeactiveerd.

Wanneer u Plus Pack al geïnstalleerd heeft, dan adviseren wij u om Plus Pack eerst te deactiveren en daarna rekordbox te verwijderen.

Als u rekordbox verwijdert voordat u Plus Pack deactiveert, installeer rekordbox dan opnieuw om Plus Pack te deactiveren.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/install-5/#faq-q500103

• How can I install Windows 64-bit audio driver?

1. Launch Windows 64-bit version of rekordbox.
    2. [Preferences] > [Audio] > [Audio] and click the [Driver] button.  The folder which includes audio driver installers will open.
    3. Double click the one for your product to install it.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/install-5/#faq-q500110

• What is a Pioneer DJ account?

One free account that gets you into everything Pioneer DJ.

Access PioneerDJ.com, rekordbox, and the Pioneer DJ forums from one account.

For more details, please click here.

Note:

1. Pioneer DJ account is required to use rekordbox.
    2. Please refer to the [rekordbox introduction] for installation.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/install-5/#faq-q500111