Device library backup
  • Wanneer ik rekordbox verwijder of upgrade, zullen mijn backups van de apparaat bibliotheek dan nog bestaan?

Ja. Zelfs als u rekordbox deïnstalleert of upgradet, zullen uw backups van apparaat bibliotheek niet verwijderd worden.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/device-library-backup-6/#faq-33690

• Wanneer ik het Professional abonnement annuleer, worden mijn back-ups van de apparaat bibliotheek dan verwijderd?

Nee. Zelfs als u het Professional abonnement opzegt, worden uw back-ups van de apparaat bibliotheek niet verwijderd.

U kunt de back-upgegevens in de toekomst gebruiken als u zich opnieuw inschrijft voor het Professional abonnement.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/device-library-backup-6/#faq-33620

• Wat is Backup apparaat bibliotheek?

Met deze functie kan u op voorhand een backup maken van uw apparaat bibliotheek zodat u ze kan herstellen via rekordbox indien het USB-opslagapparaat waarnaar u bestanden geëxporteerd heeft, beschadigd is of verloren gaat.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/device-library-backup-6/#faq-33582

• Wat heb ik nodig om de Back-up apparaat bibliotheek te gebruiken?

Om de Backup apparaat bibliotheek te gebruiken, moet u over het volgende beschikken:

• rekordbox for Mac/Windows versie: 6.5.3 en hoger
    • Inschrijving op een Professional abonnement
    • Cloud Library Sync inschakelen
    • Inschrijven en aanmelden* bij Dropbox

*Niet vereist als u geen back-ups van de apparaat bibliotheek in de cloud wilt opslaan.
    Los servicios compatibles son Dropbox y Google Drive.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/device-library-backup-6/#faq-33596

• Can I restore older backups of my Device library?

Nee, alleen van de meest recente apparaat bibliotheek wordt een back-up gemaakt voor elk USB-opslagapparaat, en oude back-ups worden automatisch verwijderd.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/device-library-backup-6/#faq-34336

• Ik kan de gegevens van mijn apparaat bibliotheek waarvan ik via een andere PC/Mac een back-up naar de cloud heb gemaakt niet zien. Waarom niet?

Als het back-upproces niet goed voltooid wordt, zijn de gegevens niet zichtbaar op een andere PC/Mac.

Zorg er in dit geval voor dat cloudopslag volledig gesynchroniseerd is.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/device-library-backup-6/#faq-34320

• Ik kan mijn muziekbestanden niet terugzetten. Waarom niet?

De Backup apparaat bibliotheek maakt geen back-up van de muziekbestanden zelf (in plaats daarvan wordt een record van de bestanden op het USB-opslagapparaat gemaakt).

Om de gegevens te herstellen, worden dezelfde muziekbestanden op uw PC/Mac of in de cloud gekopieerd naar het nieuwe USB-opslagapparaat.
    Als u bestanden verwijdert of naar een andere PC/Mac verplaatst, worden die bestanden niet teruggezet.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/device-library-backup-6/#faq-33650

• Ik kan mijn muziekbestanden niet terugzetten. Waarom niet?

De Backup apparaat bibliotheek maakt geen back-up van de muziekbestanden zelf (in plaats daarvan wordt een record van de bestanden op het USB-opslagapparaat gemaakt).

Om de gegevens te herstellen, worden dezelfde muziekbestanden op uw PC/Mac of in de cloud gekopieerd naar het nieuwe USB-opslagapparaat.

Als u bestanden verwijdert of naar een andere PC/Mac verplaatst, worden die bestanden niet teruggezet.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/device-library-backup-6/#faq-33674