Omtrent rekordbox for iOS

• Kan ik DJ’en met enkel rekordbox for iOS?

rekordbox for iOS is een toepassing voor muziekbeheer, dus het heeft niet de functies die nodig zijn voor DJ'en.
    Om te DJ'en, kun je muziekstukken laden vanuit rekordbox for iOS naar een CDJ/XDJ via een PRO DJ LINK aansluiting.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/about-rekordbox-mobile/#faq-3554

• Kan ik rekordbox for iOS gebruiken op mijn iPad?

Je kunt rekordbox for iOS niet gebruiken op een iPad.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/about-rekordbox-mobile/#faq-3546

• Kan ik een bibliotheek van een eerdere versie van rekordbox for iOS/Android gebruiken met rekordbox for iOS/Android (ver. 3)?

Bibliotheken van eerdere versies van rekordbox for iOS/Android kunnen niet worden gebruikt met rekordbox for iOS/Android (ver. 3). Als je een PC/Mac gebruikt, kun je de bibliotheek converteren van een oudere versie van rekordbox for Mac/Windows dan ver. 6 om te gebruiken met rekordbox for Mac/Windows (ver. 6). Daarna kun je deze synchroniseren met rekordbox for iOS/Android (ver. 3).

https://rekordbox.com/nl/support/faq/about-rekordbox-mobile/#faq-3538

• Synchroniseert mijn rekordbox for iOS/Android (ver. 3) bibliotheek met die in een oudere versie van rekordbox for Mac/Windows dan ver. 6?

De rekordbox for iOS/Android (ver. 3) bibliotheek kan niet worden gesynchroniseerd met de bibliotheek in een oudere versie van rekordbox for Mac/Windows dan ver. 6. Gebruik rekordbox for Mac/Windows (ver. 6) om een bibliotheek te synchroniseren met rekordbox for iOS/Android (ver. 3).

https://rekordbox.com/nl/support/faq/about-rekordbox-mobile/#faq-3530