Information

INFORMATIE
 

Het nieuwe Professional-abonnement voor rekordbox is er

Upload en beheer je hele dj-bibliotheek via de cloud met onbeperkte opslag voor een slimme manier van werken

AlphaTheta Corporation heeft vandaag de introductie aangekondigd van het Professional-abonnement voor rekordbox voor het merk Pioneer DJ. Dankzij een nieuwe samenwerking met Dropbox biedt dit nieuwe functies en onbeperkte cloudopslag voor dj-muziekbibliotheken.

Meer dan ooit moeten dj's net zo goed op hun muziekbibliotheek kunnen vertrouwen als op de apparatuur die ze gebruiken. Een USB-station of laptop kan makkelijk kapot of verloren gaan, iets wat een ramp kan betekenen als het net voor een optreden, evenement of onderweg gebeurt – dan heb je als dj geen muziek meer!

Met rekordbox Cloud Unlimited, verzorgd door Dropbox, maakt het Professional-abonnement van rekordbox de eerste dj-software met onbeperkte opslag op Dropbox, de belangrijkste clouddienst ter wereld. Dat betekent dat je een onbeperkte hoeveelheid muziek veilig online kunt opslaan, hoe uitgebreid je rekordbox-bibliotheek ook is. Je kunt al je nummers uploaden naar de cloud, samen met alle metagegevens, zoals afspeellijsten, Hot Cues en loop- en taginformatie. Het enige wat je nodig hebt, is één Dropbox-account waar je de onbeperkte opslag kunt gebruiken voor persoonlijk en individueel bedrijfsmatig gebruik1.

Schakel de automatische uploadfunctie voor je collectie in en elk bestand dat je in rekordbox importeert, wordt automatisch naar de cloud geüpload. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoeveel cloudopslag je nog hebt wanneer je intekent op het Professional-abonnement. Zelfs als je laptop kapot gaat of onderweg verloren raakt, kun je gewoon je hele rekordbox-bibliotheek naar een ander apparaat downloaden.

Dankzij de optie om je rekordbox-bibliotheek (of zelfgekozen delen ervan) te synchroniseren op wel 8 apparaten, kun je gemakkelijk nummers op je smartphone voorbereiden en ze vervolgens toevoegen aan de afspeellijsten op je laptop of studiocomputer, wanneer je maar wilt. Bovendien kun je met de reservekopiefunctie voor je apparaatbibliotheek een gegevensbank maken voor elk apparaat dat je gebruikt. Zo dupliceer je snel en gemakkelijk de laatste versie naar een ander apparaat als dat nodig is. Dit komt bovenop alle geavanceerde functies van het Creative-abonnement, zoals de bewerkingsmodus voor snel aanpassen van nummers, detectie en weergave van stempositie, DVS-aansturing en een grote hoeveelheid optreedfuncties.

1 Onderhevig aan het Dropbox-beleid voor acceptabel gebruik

HOOFDKENMERKEN

rekordbox Cloud Unlimited, verzorgd door Dropbox: beheer je hele bibliotheek veilig online

Voor de eerste keer ooit in een dj-softwaretoepassing biedt Dropbox onbeperkte cloudopslag met het Professional-abonnement voor rekordbox. Zo kun je al je muziek veilig opslaan, als reservekopie of om ruimte vrij te maken op je laptop of opslagapparaat. Je kunt wel 8 verschillende apparaten gebruiken en al je nummers en gegevens van je hele bibliotheek in de cloud beheren. Dus als je laptop of USB-station kapot gaat of onderweg verloren raakt, kun je gemakkelijk al je muziek naar een ander apparaat downloaden, op tijd voor je volgende optreden. En dankzij de slimme synchronisatiefunctie van Dropbox kun je alle bestanden in je account rechtstreeks vanaf je pc/Mac zien en gebruiken, zonder dat dat ruimte op je harde schijf inneemt.

Ondersteuning voor automatisch uploaden van je pc-/Mac-/iOS-/Android-collectie: synchroniseer nummers automatisch naar de cloud

Als je de automatische collectie-uploadfunctie in rekordbox inschakelt, worden alle bestanden die je naar je bibliotheek importeert automatisch naar de cloud geüpload zodat je geen nummers handmatig hoeft te selecteren en uploaden. Wanneer je het Professional-abonnement voor rekordbox gebruikt, staat alles veilig online en hoef je je geen zorgen te maken over voldoende opslagcapaciteit in je Dropbox-account.

Automatische reservekopie van de apparaatbibliotheek: herstel eenvoudig je bibliotheek als je USB-station problemen heeft

In rekordbox kun je een gegevensbank maken voor elk apparaat dat je gebruikt. Je kunt dan de laatste versie die je vanaf je USB-station hebt geëxporteerd handmatig of automatisch opslaan op je lokale opslag of in de cloud. Door een reservekopie te maken van de apparaat-gegevensbank kun je die gemakkelijk herstellen vanuit rekordbox wanneer het apparaat ooit kapot of verloren gaat. Je kunt ook een duplicaat maken van een gegevensbank via een andere computer met dezelfde rekordbox-account.

Abonnementen & prijzen

* Waarschuwing: De specificaties en het ontwerp van dit product kunnen zonder voorafgaand bericht worden gewijzigd.