Ableton Link

• Kan ik BPM van Ableton Link via hardware bedienen?

Wanneer hardware zoals een DJ-controller verbonden is, kunt u de BPM van Ableton Link niet wijzigen met de temposchuifregelaar. Om de BPM via hardware te bedienen, dient u de BPM op het Ableton Link-subscherm te bedienen (*1).

Daartoe is MIDI-mapping vereist voor de encoder of de knop die u wilt gebruiken.

*1 Terwijl Ableton Link is ingeschakeld, kunt u rechts klikken op de knop [LINK] in het globale gedeelte en kiezen om het Ableton Link-subscherm te tonen of te verbergen.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/ableton-link/#faq-4734

• Hoe wijzig ik de BPM van Ableton Link?

U kunt de BPM op de volgende manieren wijzigen:

• Open het Ableton Link-subscherm (*1) en gebruik de +/- knoppen of de TAP-knop, voer een BPM-waarde in of sleep de BPM-weergave omhoog of omlaag met uw muis.
    • Gebruik de +/- knoppen die worden weergegeven op de plaat of dubbelklik op de BPM-weergave en voer een BPM-waarde in of sleep de BPM-weergave omhoog of omlaag met uw muis.

*1 Terwijl Ableton Link is ingeschakeld, kunt u rechts klikken op de knop [LINK] in het globale gedeelte en kiezen om het Ableton Link-subscherm te tonen of te verbergen.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/ableton-link/#faq-4722

• How can I sync a track loaded on a deck to Ableton Link’s BPM?

Turn on the [LINK] button in the global section to enable Ableton Link.

Then turn on the [LINK] button on the deck you want to sync with the BPM of Ableton Link. (If Ableton Link is enabled, the decks' [BEAT SYNC] buttons will change to [LINK].)

Please note you can't sync to the BPM of Ableton Link in the following cases:

• When the BPM exceeds ±100% of the tempo range.
    • When REL or ABS mode is set for DVS.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/ableton-link/#faq-4711

• Wat is Ableton Link?

Ableton Link is een technologie waarmee de timing van verschillende apparaten die met een lokaal netwerk verbonden zijn, wordt afgestemd.

Maak gewoon verbinding met hetzelfde netwerk en u kunt met andere mensen jammen die applicaties en hardware gebruiken die Ableton Link ondersteunen.

Iedereen kan vrij deelnemen of de jamsessie verlaten. En u kunt meerdere applicaties en/of hardwareapparaten die via Ableton Link verbonden zijn, simultaan afspelen of stoppen.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/ableton-link/#faq-4702