• De iTunes-bibliotheek wordt niet weergegeven.

Om uw iTunes-bibliotheek in rekordbox weer te geven, dubbelklikt u eerst op [iTunes] in de structuurweergave om de groepen te openen, selecteer vervolgens [Alle Audios]. Voor een iTunes-afspeellijst opent u [Afspeellijsten] en selecteert u de afspeellijst waarmee de bibliotheek wordt weergegeven.

*Muziekstukken worden niet weergegeven wanneer alleen [iTunes] is geselecteerd.

De instellingen zijn afhankelijk van de gebruikte computer.

• Voor Mac

In de recentste versie van rekordbox zijn geen instellingen vereist.

• Voor Windows

De iTunes-bibliotheek wordt mogelijk niet altijd aangemaakt wanneer iTunes12.2 en recenter wordt gebruikt.

Schakel het selectievakje [Share iTunes Library XML with other applications] in bij [Advanced Preferences] in iTunes.

Start iTunes en rekordbox vervolgens opnieuw op nadat u ze heeft gesloten.

Als de mappen met afspeellijsten niet goed worden weergegeven, voert u een update van rekordbox uit naar versie 3.2.2 of recenter om het probleem op te lossen.

Het iTunes-bibliotheekbestand is mogelijk niet goed gespecificeerd. Om het juiste iTunes Library xml-bestand op te geven, gaat u naar [Voorkeuren] > [Geavanceerd] > [Database] en selecteert u het xml-bestand voor de iTunes-bibliotheek.

Wanneer rekordbox-instellingsbestanden werden overgezet vanaf een andere computer, kan het iTunes-bibliotheekbestand gewijzigd zijn van iTunesMusicLibrary.xml naar iTunesLibrary.xml.

Als dit het geval is met uw bestand, wijzigt u de instelling hierboven in iTunesLibrary.xml.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/trouble-shooting/#faq-q325