Bediening
  • Kan ik afspeellijsten van de iTunes/Apple Music app gebruiken in rekordbox for Android?

U kunt niet rechtstreeks in afspeellijsten van de iTunes/Apple Music app bladeren in rekordbox for Android, maar u kunt ze op de volgende manier gebruiken via rekordbox for Mac/Windows:

1. Klik rechts op de afspeellijst die wordt weergegeven in de categorie [iTunes] in rekordbox for Mac/Windows en klik op [Afspeellijst importeren].
    -> De afspeellijst wordt gekopieerd naar de categorie [Afspeellijst]. (Merk op dat gekopieerde afspeellijsten niet worden gesynchroniseerd wanneer u uw afspeellijsten van iTunes/Apple Music app wijzigt.)
    2. Verbind rekordbox for Mac/Windows en rekordbox for Android met hetzelfde wifinetwerk.
    3. Tik in rekordbox for Android op [Aansluiten op rekordbox (Mac/Win)].
    4. Klik in rekordbox for Mac/Windows op [MOBIEL ZOEKEN].
    -> De in stap 1 gekopieerde afspeellijst wordt gesynchroniseerd met rekordbox for Android.
    5. Klik rechts op het nummer dat u in rekordbox for Mac/Windows wilt gebruiken en klik op [Mobile Library Sync] > [Overdragen naar mobiel apparaat].
    -> Het nummer wordt overgedragen.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/operation-hints-android/#faq-q110007

• Ik ben vergeten welk e-mailadres ik gebruikt heb voor mijn AlphaTheta-account, die ook gebruikt wordt om in te loggen in rekordbox for Mac/Windows. Waar kan ik controleren welk adres ik heb gebruikt?

Volg de onderstaande stappen om het e-mailadres te controleren van de AlphaTheta-account waarmee je bent aangemeld bij rekordbox for Mac/Windows:
    1. Start rekordbox for Mac/Windows.
    2. Selecteer [MY PAGE] bovenaan in het venster.
    -> Het e-mailadres wordt getoond in de rechterbovenhoek van het [MY PAGE]-venster.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/operation-hints-android/#faq-q110008

• Titels van nummers zijn grijs op mijn mobiele apparaat en ik kan ze niet afspelen.

Wanneer de titel van een nummer grijs is, betekent dit dat het bestand niet bestaat op dat apparaat. Om het nummer op uw mobiele apparaat af te spelen, dient u het op een van de volgende manieren over te zetten:

■ Bestandsoverdracht met behulp van Mobile Library Sync
    1. Verbind rekordbox for Mac/Windows en rekordbox for iOS/Android met hetzelfde wifinetwerk.
    2. Tik in rekordbox for iOS/Android op [Aansluiten op rekordbox (Mac/Win)].
    3. Klik in rekordbox for Mac/Windows op [SEARCH MOBILE].
    4. Selecteer het nummer uit een nummerlijst in rekordbox for Mac/Windows en klik rechts om het contextmenu te openen. Selecteer [Mobile Library Sync] > [Overdragen naar mobiel apparaat].

■ Cloud Library Sync gebruiken
    1. Upload het nummer vanaf het apparaat waarop het nummer staat.
      1-1. rekordbox for Mac/Windows: Selecteer het nummer in een nummerlijst, klik rechts en selecteer [Cloud Library Sync] > [Uploaden] in het context menu.
      1-2. rekordbox for iOS/Android: Veeg een nummer naar links, tik op [...] en tik op [Upload naar de Cloud].
    2. Zodra u het nummer heeft geüpload, verschijnt het volgende pictogram op uw mobiele apparaat:

Nadat u het nummer naar links heeft geveegd, tikt u op [...] en selecteert u [Download uit de Cloud].

https://rekordbox.com/nl/support/faq/operation-hints-android/#faq-q110010

• Kan ik muziekstukken van Inflyte afspelen in rekordbox for Android?

De rekordbox for Mac/Windows [Inflyte] categorie is niet gesynchroniseerd met rekordbox for Android. Je kunt echter wel muziekstukken van Inflyte afspelen in [Verzameling].

https://rekordbox.com/nl/support/faq/operation-hints-android/#faq-q110011