Omtrent rekordbox for Android

• Kan ik DJ’en met enkel rekordbox for Android?

rekordbox for Android is een toepassing voor muziekbeheer, dus het heeft niet de functies die nodig zijn voor DJ'en.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/about-android/#faq-q110001

• Kan ik een bibliotheek van een eerdere versie van rekordbox for iOS/Android gebruiken met rekordbox for iOS/Android (ver. 3)?

Bibliotheken van eerdere versies van rekordbox for iOS/Android kunnen niet worden gebruikt met rekordbox for iOS/Android (ver. 3). Als je een PC/Mac gebruikt, kun je de bibliotheek converteren van een oudere versie van rekordbox for Mac/Windows dan ver. 6 om te gebruiken met rekordbox for Mac/Windows (ver. 6). Daarna kun je deze synchroniseren met rekordbox for iOS/Android (ver. 3).

https://rekordbox.com/nl/support/faq/about-android/#faq-q110002

• Synchroniseert mijn rekordbox for iOS/Android (ver. 3) bibliotheek met die in een oudere versie van rekordbox for Mac/Windows dan ver. 6?

De rekordbox for iOS/Android (ver. 3) bibliotheek kan niet worden gesynchroniseerd met de bibliotheek in een oudere versie van rekordbox for Mac/Windows dan ver. 6. Gebruik rekordbox for Mac/Windows (ver. 6) om een bibliotheek te synchroniseren met rekordbox for iOS/Android (ver. 3).

https://rekordbox.com/nl/support/faq/about-android/#faq-q110003