rekordbox video
  • Het afspelen van video stopt wanneer ik video en tekst tegelijk gebruik. Ik selecteer [Voorkeuren] > [Video] > [Uitvoerinstelling] > [Videokwaliteit] > [Hoog].

Afhankelijk van uw systeemomgeving is het mogelijk dat het afspelen van video stopt wanneer u

[Hoog] voor [Video] > [Videokwaliteit] of [Lyric] > [Videokwaliteit] selecteert.

Selecteer in dat geval [Gemiddeld] of [Laag].

https://rekordbox.com/nl/support/faq/video-5/#faq-q500343

• Welke bestandsindelingen voor video/afbeelding worden ondersteund door rekordbox video?

Supported file formats are as follows:

• Video

Extension: avi, mpg, mp4, m4v, mov, qtz

Video format Codec: h.264, mpeg-4, mpeg-2

Resolution: up to 1920 x 1080

Audio format: LPCM (aiff), aac, mp3

• Image

Jpeg, png, gif

Note: Some contents may not be reproduced or on certain OS.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/video-5/#faq-q502403

• Ondersteunt rekordbox videobestanden zonder geluid?

U kunt geen video zonder geluid afspelen.

U kunt dergelijke video's in combinatie met geluidsbestanden afspelen.

https://rekordbox.com/nl/support/faq/video-5/#faq-q502402

• Kan ik een extern beeldscherm of projector gebruiken voor het weergeven van video wanneer ik rekordbox video gebruik?

Ja. Sluit een extern beeldscherm op uw computer aan met behulp van een HDMI-kabel, enz. (*Videoweergave vanaf een compatibele controller op een extern beeldscherm enz. wordt niet ondersteund.)

https://rekordbox.com/nl/support/faq/video-5/#faq-q502401