Information

INFORMATIE
 

5 nieuwe designs voor rekordbox Control Vinyl: de dj-cultuur komt tot uiting in kanji-karakters

We hebben een collectie control vinyls voor rekordbox in de handel gebracht met 5 nieuwe ontwerpen. Iedere RB-VD2-set bevat twee control vinyls met opnames die een ode brengen aan de verschillende aspecten van de dj-cultuur.

De speciale uitvoeringen herken je aan de kanji – de Chinese tekens die in het Japanse schrift worden gebruikt – die de hoes sieren en het label dat verwijst naar een van de 5 hoekstenen van de dancemuziek: “muziek (音)”, “mixen (繋)”, “scratchen (擦)”, “springen (舞)”, en “dansen (踊)”.

Wanneer je control vinyl gebruikt met een rekordbox DVS-opstelling kun je de tracks op je pc met hetzelfde gevoel afspelen, mixen en scratchen als wanneer je analoog zou dj'en.

PRODUCTOVERZICHT
Productcategorie: Control Vinyl voor rekordbox
Modelnummer: RB-VD2-K / RB-VD2-CR / RB-VD2-CB / RB-VD2-W / RB-VD2-CL

 

* Om dit control vinyl te gebruiken, heb je een INTERFACE 2-audio-interface of een dj-opstelling nodig die compatibel is met de DVS-functie in rekordbox. Klik hier voor de meest recente informatie over compatibele producten.

* Om de DVS-functie in rekordbox te gebruiken, moet je een rekordbox Core- of Creative-abonnement nemen. Bepaalde Hardwareontgrendeltoestellen geven je ook toegang tot de DVS-functie als die verbonden zijn met je opstelling – dus ook als je een rekordbox Free-abonnement hebt. Bekijk hier welke toestellen we bedoelen.