Information

INFORMATIE
 

De nieuwe rekordbox voor Mac/Windows (ver. 6.6.4) ondersteunt nu ook BPM Supreme en omvat een nieuwe Cloud Analysis – Speel online en offline miljoenen nummers van streamingdiensten af en analyseer sneller nieuwe nummers van alle mogelijke muziekbronnen.

Speel miljoenen nummers af vanuit de bpm Supreme-bibliotheek, met of zonder wifi.
Analyseer nieuwe nummers sneller dankzij Cloud Analysis.

AlphaTheta Corporation kondigt de release aan van rekordbox voor Mac/Windows (ver. 6.6.4) van zijn merk Pioneer DJ. Ondersteuning voor de nieuwe bpm Supreme-streamingdienst en Cloud Analysis – waarmee je nieuwe nummers veel sneller kunt analyseren in rekordbox – zijn maar enkele van de opwindende software-updates die vanaf deze zomer beschikbaar zullen zijn.

bpm Supreme is naast SoundCloud, Beatport Streaming, Beatsource Streaming en TIDAL de nieuwste streamingdienst die wordt ondersteund door rekordbox.

Ondersteuning voor bpm Supreme: onbeperkt muziek mixen vanaf het streamingplatform

Je kunt rekordbox nu ook gebruiken om onbeperkt nummers af te spelen uit de bibliotheek van de nieuwe streamingdienst van bpm Supreme (een van 's werelds populairste diensten voor digitale muziek voor dj's), die miljoenen nummers telt. Kies nummers uit de waanzinnig grote catalogus – waaronder nieuwe nummers, afspeellijsten en exclusieve nummers –, voeg ze toe aan je rekordbox-afspeellijsten en bewerk ze tijdens je optredens met Hot Cues, loops en Beat Jumps. Je kunt starten met een bpm Supreme-abonnement en kiezen voor de Premium-formule als je nummers wil opslaan om ze offline te kunnen afspelen. Er is nu tijdelijk een gratis proefabonnement van één maand voor alle abonnementsformules beschikbaar.

Splinternieuwe Cloud Analysis: analyseer sneller nieuwe nummers

Met Cloud Analysis analyseer je nieuwe nummers veel sneller in rekordbox voor Mac/Windows (ver. 6.6.4). Wanneer je een nieuw nummer inlaadt in de recentste versie van de software en deze functie is ingeschakeld, dan controleert rekordbox automatisch en meteen zijn servers om na te gaan of het nummer al door een andere dj werd geanalyseerd. Is dat het geval, dan worden alle analysegegevens meteen doorgestuurd naar je rekordbox-bibliotheek: golfvorm, bpm, beat grid en stempositie. Zo hoef jij niet te wachten tot het nummer opnieuw is geanalyseerd. Werd het nummer nog niet geanalyseerd, dan doet rekordbox dat zoals anders en worden de gegevens permanent op de servers opgeslagen – klaar voor andere dj's. Cloud Analysis werkt met nummers die zijn opgeslagen op je harde schijf en met nummers van streamingdiensten.

*1 Nummers van streamingdiensten als bpm Supreme kunnen niet worden bewerkt of geëxporteerd als audiobestanden vanuit de Edit-modus.
*2 Muziek van bpm Supreme kan uitsluitend worden gebruikt in rekordbox Performance-modus, niet in Export-modus of Link Export-modus. Het is niet mogelijk om muziek vanuit bpm Supreme te importeren in de rekordbox-sampler, en de opname- en Capture-functies kunnen niet worden gebruikt wanneer nummers van de streamingdienst worden afgespeeld.

rekordbox ver. 6.6.4 is beschikbaar vanaf deze zomer

Om tracks van bpm Supreme te gebruiken in de Performance-modus van rekordbox (gratis functie wanneer je rekordbox bedient met je computer), moet je een actief abonnement hebben op bpm Supreme. Meer over de abonnementsformules van bpm Supreme vind je hier. Je kunt er ook intekenen op een gratis proefabonnement van één maand.

* Waarschuwing: specificaties en prijzen kunnen wijzigen.