Information

INFORMATIE
 

rekordbox-update ver. 6.6.0 biedt ondersteuning voor SoundCloud DJ

Bewaar eindeloos veel nummers op je lokale opslagapparaat en drop ze offline in je sets

rekordbox voor Mac/Windows (ver. 6.6.0) biedt nu ondersteuning voor SoundCloud DJ. Deze update werd speciaal ontwikkeld met dj's in gedachten. Hij biedt alle voordelen van SoundCloud GO+, het premium abonnement van SoundCloud dat advertentievrij luisteren aanbiedt, plus de mogelijkheid om eindeloos veel nummers lokaal in rekordbox op te slaan en ze offline in je sets te droppen.

rekordbox biedt sinds september 2019 ondersteuning voor SoundCloud. Met SoundCloud DJ krijg je nu toegang tot de omvangrijke catalogus van SoundCloud, waar je uit tientallen miljoenen tracks die nummers kunt downloaden waar je offline mee aan de slag wilt. De gedownloade tracks worden op je lokale opslagapparaat opgeslagen, waarna je ze net als je andere tracks vliegensvlug in rekordbox kunt inladen, ook offline. Iedere track die je in rekordbox downloadt, wordt geanalyseerd op golfvorm, phrases enz. Voeg op voorhand Hot Cues en loops toe, en gebruik effecten tijdens het mixen.

Om rekordbox met SoundCloud DJ te gebruiken, moet je intekenen op SoundCloud DJ en de recentste versie van rekordbox voor Mac/Windows (ver. 6.6.0) installeren.

Ontdek  hier. meer over SoundCloud DJ. SoundCloud DJ is beschikbaar op de markten waar SoundCloud GO wordt aangeboden; bekijk hier de volledige landenlijst (vanaf 16 november 2021).

Veelgestelde vragen