Information

INFORMATIE
 

De introductieaanbieding voor de abonnementen Creative en Core eindigt binnenkort

Wij bieden een speciale introductieprijs voor de abonnementen Creative en Core voor rekordbox die geldt tot je je abonnement annuleert/wijzigt of tot een grote nieuwe versie van rekordbox wordt vrijgegeven. Als je je uiterlijk 13 juli 2020 abonneert, kun je het programma 30 dagen gratis proberen. Wanneer de gratis proeftijd verloopt en je besluit je abonnement te verlengen, bespaar je zo'n 30% per maand vergeleken met de normale prijs.

De speciale prijs geldt niet als je het abonnement wijzigt of annuleert en je na 13 juli 2020 opnieuw abonneert.

Profiteer van dit aanbod om de krachtige optreedfuncties uit te proberen uit het Core-abonnement. Of kies het Creative-abonnement, met Cloud Library Sync, waarmee je probleemloos je rekordbox-bibliotheek kunt synchroniseren tussen meerdere apparaten, en video- en liedtekstfuncties. Denk eraan dat de speciale introductieaanbieding geldt wanneer je gratis proeftijd verloopt, ook als dat na 13 juli 2020 is.

Creative Core
Export-modus
Cloud Library Sync
Performance-functies
DVS-aansturing
Lyric-functie
Videofunctie
Sequencer
RMX EFFECTS
Vocal Position Detection
Export-modus
Performance-functies
DVS-aansturing

Lees onze handleidingen bij de abonnementen Creative en Core.