Information

INFORMATIE
 

Het Creative-abonnement voor rekordbox – de perfecte oplossing?

BEKIJK DE INHOUD VAN HET HOOGSTE ABONNEMENT

We hebben onlangs een nieuwe versie van rekordbox vrijgegeven met allerlei nieuwe functies waarmee je kunt voorbereiden, oefenen en optreden. Veel van deze functies zijn gratis, maar met twee betaalde abonnementen kun je extra functies ontgrendelen. Voor volledige toegang tot alles in rekordbox heb je het Creative-abonnement nodig.

Maar heb je de extra functies van het Creative-abonnement wel nodig? Laten we eens kijken naar wat dit inhoudt zodat je kunt besluiten of het topabonnement het juiste is voor jou.

Bovenop alles wat al in het gratis en het Core-abonnement zit, zoals muziekbeheer, Mobiel Library Sync, de optreedmodus met alle compatibele hardware, DVS-aansturing enz, omvat het Creative-abonnement geavanceerde extra functies voor een moeiteloze dj-ervaring, zoals de optie om je bibliotheek via de cloud te synchroniseren tussen meerdere apparaten.

Je kunt het Creative-abonnement 30 dagen gratis uitproberen en als het je bevalt abonneren voor de introductieprijs als je je aanmeldt vóór 13 juli 2020. De speciale prijs blijft gelden totdat je opzegt (dat kan op elk moment) of tot er een nieuwe, grote update voor rekordbox wordt uitgebracht. Als je je abonneert op 14 juli 2020 of later, dan betaal je de volledige prijs.

WAT ZIT ER IN HET REKORDBOX CREATIVE-ABONNEMENT?

Alles uit het gratis en het Core-abonnement

Lees onze handleidingen om precies te weten wat je krijgt voor een lager bedrag in het Core-abonnement of wat je krijgt in het gratis abonnement.

User-friendly workflow

Cloud Library Sync

Je hebt nu toegang tot je rekordbox-bibliotheek op meerdere apparaten. Koppel rekordbox en Dropbox (account vereist) en je kunt losse nummers, afspeellijsten of je hele collectie uploaden naar de cloud. Wanneer Cloud Library Sync is ingeschakeld op een ander apparaat, worden al je nummers, afspeellijsten, Hot Cues enz. gesynchroniseerd. Met Cloud Library Sync kun je reservekopieën maken van je bibliotheek of kun je de bibliotheek vanaf je hoofdcomputer thuis of in je studio synchroniseren met je laptop of iOS-apparaat. Als je computer kwijt of beschadigd raakt, blijven de muziek en metagegevens in je dj-bibliotheek actueel en veilig opgeslagen in de cloud.

Je kunt ook afspeellijsten, nummers en metagegevens, zoals cuepunten, voorbereiden op je iOS-apparaat. Dus als je nieuwe ideeën zoals het instellen van Hot Cues op een nieuw nummer uitprobeert, kun je je bibliotheek bijwerken vanaf je iOS-apparaat - de wijzigingen worden dan op al je overige computers en apparaten doorgevoerd.

Prepare with ease

Meer weten over Cloud Library Sync? Bekijk onze instructievideo en zie hoe de nieuwe functie werkt.

Activeren op 4 apparaten

Download rekordbox en meld je aan op wel 4 verschillende apparaten. Als je wilt, kun je een hoofdbibliotheek hebben met al je muziek op de hoofdcomputer in je studio en een beperktere bibliotheek op de laptop die je voor optredens gebruikt. Op die manier bespaar je waardevolle ruimte op de kleinere harde schijf.

Volledig gebruik van de video- en liedtekstfuncties

Mix video en afbeeldingsbestanden in rekordbox en verstuur ze naar een externe monitor. Je kunt ook liedteksten bij je nummers weergeven. Deze worden automatisch opgehaald door rekordbox en weergegeven in fraaie visualisaties die perfect synchroon lopen met de muziek.

RMX-EFFECTEN

Ga creatief aan de slag met de Scene FX uit de Pioneer DJ Remix-stations, die populair zijn onder veel professionele dj's en producenten.

Opslaan van samplersequences

Sla tot 8 samplersequences op die je hebt opgenomen en speel ze af wanneer je maar wilt.

Redelijke maandelijkse kosten

Je kunt het Creative-abonnement gebruiken tegen redelijke maandelijkse kosten. Als je even pauze wilt houden, kun je het abonnement opzeggen en het gratis of Core-abonnement gebruiken. Je kunt altijd later weer opwaarderen naar het Creative-abonnement.

Houd er wel rekening mee dat als je een abonnement neemt tijdens de introductietermijn (tot en met 13 juli 2020) en dan het abonnement opzegt, je de volledige maandelijkse prijs zult moeten gaan betalen als je weer opnieuw abonneert op 14 juli 2020 of later.

Wil je weten wat de toepassing nog meer kan, lees dan onze handleidingen bij het gratis abonnement en het Core-abonnement.