Information

INFORMATIE
 

Het Core-abonnement voor rekordbox – een upgrade waard?

BEKIJK WELKE EXTRA FUNCTIES JE EEN MAAND LANG GRATIS KUNT GEBRUIKEN

rekordbox versie 6.0, onze sterk opgewaardeerde professionele dj-toepassing, is nu verkrijgbaar via een nieuw abonnementssysteem. Naast een gratis optie die beschikbaar is voor iedereen, zijn er ook twee betalende versies. Het eerste van deze twee is het Core-abonnement.

Naast alles uit het gratis abonnement, zoals muziekbeheer, Mobile Library Sync, integratie met Inflyte, ondersteuning voor Ableton Link enz., biedt het Core-abonnement toegang tot enkele extra functies waarmee je je sets nieuwe inhoud kunt geven.

Je kunt het Creative-abonnement 30 dagen gratis uitproberen en als het je bevalt abonneren voor de introductieprijs wanneer je je aanmeldt vóór 13 juli 2020. De speciale prijs blijft gelden tot je opzegt of opwaardeert naar het Creative-abonnement (dat kan beide op elk moment), of tot er een nieuwe, grote update voor rekordbox wordt uitgebracht. Als je je abonneert op 14 juli 2020 of later, dan betaal je de volledige prijs.

Maar heb je het Core-abonnement nodig? Laten we kijken wat je daarvoor krijgt zodat je kunt beslissen of opwaarderen een goed idee is.

WAT ZIT ER IN HET CORE-ABONNEMENT VOOR REKORDBOX?

Alles uit het gratis-abonnement

Lees onze handleiding bij het gratis abonnement voor rekordbox zodat je precies weet wat je gratis krijgt. Misschien heb je alles wat je nodig hebt al in de gratis toepassing.

Activeren op 2 apparaten

Download rekordbox en meld je aan op 2 verschillende apparaten. Als je wilt, kun je een hoofdbibliotheek hebben met al je muziek op de hoofdcomputer in je studio en een beperktere bibliotheek op de laptop die je voor optredens gebruikt. Op die manier bespaar je waardevolle ruimte op de kleinere harde schijf.

Integrated management of content from various sources

Optreedmodus

Gebruik alle compatibele Pioneer DJ-hardware om de optreedmodus in rekordbox aan te sturen. Je hebt geen hardware-ontgrendelapparaat nodig.

DVS-aansturing

Scratch intuïtief met de exclusieve vinylregeling (apart verkrijgbaar) wanneer je een DVS-compatibele mixer of aansluiting gebruikt. Het DVS-systeem biedt geluid van hoge kwaliteit en responsieve optredens die aanvoelen alsof je weer met analoge platen speelt.

Redelijke maandelijkse kosten

Je kunt het Core-abonnement gebruiken tegen redelijke maandelijkse kosten. Als je een pauze wilt inlassen, kun je het abonnement opzeggen en het gratis abonnement gebruiken. Je kunt je dan later aanmelden voor het Core- of Creative-abonnement.
Houd er wel rekening mee dat als je een abonnement neemt tijdens de introductietermijn (tot en met 13 juli 2020) en dan het abonnement opzegt, je de volledige maandelijkse prijs zult moeten betalen wanneer je je opnieuw abonneert op 14 juli 2020 of later.

Wil je weten wat de toepassing nog meer kan, lees dan onze handleidingen bij het gratis abonnement en het Creative-abonnement.