Information

INFORMATIE
 

De DDJ-REV7 biedt nu officieel ondersteuning voor rekordbox

De DDJ-REV7, onze 2-kanaals dj-controller in scratchstijl voor professionele dj's, is nu officieel compatibel met rekordbox voor Mac/Windows.

Dankzij de gemotoriseerde jogwheels met On Jog Display geeft de DDJ-REV7 je het gevoel achter een echte draaitafel te staan.

Met deze update biedt de DDJ-REV7 nu officieel ondersteuning voor rekordbox. Naast unieke functies voor scratchen en mixen, beschikt de controller over Track Separation waarmee je nog meer originaliteit en creativiteit toevoegt aan je optredens.

Om de DDJ-REV7 met rekordbox te gebruiken moet je de recentste versies van de controllerfirmware en van rekordbox op je pc/Mac installeren, plus de DDJ-REV7 driversoftware als je computer draait op Windows.

Bekijk hier welke versies welke functies ondersteunen.