FAQ - Archive - Omtrent rekordbox

FAQ Search

Wordt rekordbox ondersteund onder Mac OS X 10.8 (Mountain Lion)?

Deze functie is beschikbaar vanaf rekordbox versie 2.0.2.

Wordt rekordbox ondersteund onder Microsoft Windows 8?

Deze functie is beschikbaar vanaf rekordbox versie 2.0.2.

Kan ik rekordbox gebruiken voor DJ-afspelen?

rekordbox is niet ontworpen voor DJ-afspelen, dus dit is niet mogelijk.

Voor welke muziekbestanden is rekordbox geschikt?

De muziekbestanden die u in rekordbox kunt laden en afspelen staan aangegeven in de onderstaande tabel.

image

・ Het is wellicht niet mogelijk om muziekbestanden te lezen of af te spelen met zowel beelden als geluid, of muziekbestanden met auteursrechtbeveiliging.

Zijn iTunes afspeellijsten te gebruiken?

Jawel, afspeellijsten kunnen worden overgenomen van iTunes.

Kunnen muziekstukken van CD's worden overgenomen?

Er is geen functie voor het overnemen van muziekstukken van CD's.

Wat analyseert de rekordbox-muziekanalyse?

Het beatpatroon, het aantal beats per minuut (BPM) en de WAVE golfvorm-aanduiding.

Is de database geschikt voor DJ-software van andere merken?

Nee, de database is niet geschikt voor DJ-software van andere merken.

Can music files be transferred to an iPhone or Android device?

When the mobile version of rekordbox is installed on the iPhone or Android device, music files can be transferred from rekordbox (Mac/Windows) to rekordbox (iOS/Android).
Also, rekordbox (iOS/Android) can be connected to and used on the CDJ-2000nexus or XDJ-AERO.