FAQ - Omtrent rekordbox 5

FAQ Search

Are all the features in rekordbox 4 included in rekordbox 5?

Yes. rekordbox 5 follows all the functions of rekordbox 4.

Kan ik met rekordbox 5 apparaten gebruiken met tracks die geëxporteerd zijn naar rekordbox 4 of eerder?

Ja, u kunt met rekordbox 5 apparaten gebruiken met tracks die geëxporteerd zijn naar rekordbox 4 of eerder.

Is er een manier om bibliotheekinformatie over audiotracks (HOT CUE, Tags, Playlists, enz.) in rekordbox in te lezen voor andere muzieksoftware?

U kunt track-bibliotheken niet rechtstreeks vanuit andere applicaties inlezen dan iTunes, maar u kunt wel Playlists, Cues, en beats- en tempo-informatie van andere applicaties inlezen als u ze eerst naar de bestandsindeling rekordbox.xml converteert. Voor meer informatie over de bestandsindeling rekordbox.xml , klik [hier] (http://rekordbox.com/nl/support/developer.php "").